Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Aosept Plus

  Lenzenvloeistof - Alcon

  Aosept Plus
  • Aosept Plus thumbnail

  € 9,90

  Specificaties

  Fabrikant
  Alcon
  Lenstype
  Lenzenvloeistof
  Verpakking
  360 ml, lensetui med AODISC catalysator is inbegrepen
  Conserveermiddel
  Nee
  Inhoud
  Hydrogenperoxide 3%, fosfonisch zuur (stabilisatiemiddel), sodiumchloride, fosfaat (gebufferd) en poloxamer (actieve stof), HydraGlyde Moisture Matrix (EOBO-21-polyoxyetlen-polyoxybutyle)
  Houdbaarheid geopende verpakking
  3 maanden
  Etui inbegrepen
  Ja

  Meer productinformatie

  Aosept Plus met med hydraglyde moisture matrix is een lenzenvloeistof die gebruikt kan worden voor desinfectie, reiniging en het bewaren van contactlenzen. Aosept Plus bevat peroxide dat diep in de lenzen dringt en ze reinigt. Deze vloeistof kan gebruikt worden voor alle types contactlenzen, ook Silicon Hydrogellenzen. Aosept Plus bevat geen conserveermiddel.

  Let op: Aosept Plus is een peroxideoplossing. Het is daarom belangrijk dat u nooit de lenzen inzet voordat de peroxideoplossing volledig is geneutraliseerd, omdat u anders uw ogen kunt schaden. Gebruik Aosept Plus nooit direct in uw oog.

  Een geopende verpakking moet binnen 3 maanden worden verbruikt. Om te voorkomen dat de vloeistof in aanraking komt met viezigheid dient u de opening niet met uw vingers aan te raken.

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Aosept Plus

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)