Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Aviator RB3025-L2823 58

Ray-Ban

Ray-Ban Aviator RB3025-L2823 58
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Aviator RB3025-L2823 58 thumbnail
 • Aviator RB3025-L2823 58 thumbnail
 • Aviator RB3025-L2823 58 thumbnail

Onze prijs:€ 129,00 Adviesprijs:€ 167,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
138 mm
Glasbreedte:
58 mm
Glashoogte:
48 mm
Neusbrug:
14 mm
Zijstukken:
135 mm
Materiaal:
Metaal
Kleur:
Black
Kleur van de glazen:
G-15XLT Green
Glasses Measurements

Meer productinformatie

RB3025 Aviator is de naam van Ray-Ban?s eerste en meest bekende zonnebril.

RB3025 Aviator van de klassieke brillenproducent Ray-Ban is een legendarische zonnebril die met de jaren alleen maar populairder is geworden. Met het tijdloze design is de RB3025 Aviator één van de weinige zonnebrillen die iedereen (her)kent. Dit is namelijk dé zonnebril die al sinds de jaren ?30 model heeft gestaan voor alle andere pilotenbrillen op de markt. Mede dankzij de innovatieve mentaliteit is Ray-Ban uitgegroeid tot ?s werelds meest bekende designmerk op het gebied van (zonne)brillen, en dit alles is begonnen met de RB3025 Aviator.

Door de druppelvormige glazen en fijne lijnen is de RB3025 Aviator een montuur met een uitstraling van elegantie en kwaliteit tot in de kleinste details. RB3025 Aviator is één van de weinige zonnebrillen die totaal niet gevoelig is voor trends. Het feit dat deze zonnebril al 70 jaar in trek is zegt eigenlijk genoeg.

De grote, ovale glazen maken de RB3025 Aviator geschikt voor eigenlijk alle gezichtsvormen, maar past misschien het best bij een vierkantige gezichtsvorm. Pilotenmonturen als de RB3025 Aviator zijn voor velen hét symbool voor tijdloos design. RB3025 Aviator werd in het begin enkel en alleen gemaakt voor de Amerikaanse luchtmacht. Zij wilden zonnebrillen hebben om te voorkomen dat piloten werden verblind tijdens het vliegen.

Ray-Ban Aviator is uiteraard ook voorzien van zonneglazen die uw ogen op de best mogelijke manier beschermen tegen de zon en diens gevaarlijke Uv-straling. De klassiek traangevormde glazen hebben daarnaast ook een mooie donkere tint. Het klassieke logo van Ray-Ban staat elegant op de zijstukken. Kortom, koop uw RB3025 Aviator hier bij LensWay en krijg de beste service van de branche er gratis bij.

Deze editie is helemaal zwart met zwarte gespiegelde glazen. Het klassieke logo van Ray-Ban staat uiteraard stijlvol op de bovenkant van het rechterglas.

Dit model heeft maat M (58).

Ray-Ban is het bedrijf dat ´s werelds meest bekende zonnebrillen heeft ontworpen. Eén blik op hun zonnebrillenassortiment is genoeg om te begrijpen waarom Ray-Ban ook wel ”the Kings of cool” wordt genoemd. Beroemde zonnebrillen als de Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zijn een symbool geworden voor tijdloos design. Het gaat hier om zonnebrillen die zoveel meer zijn dan enkel zonnebrillen, ze representeren een algehele levensstijl. Ray-Ban werd al vroeg hét designmerk voor rock- en filmsterren. Legendes als Bob Dylan en Marilyn Monroe toonden zich graag en vaak met een Ray-Ban zonnebril. Wij van LensWay zijn er erg trots op dat we deze zonnebrillen kunnen aanbieden voor zo´n aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Aviator RB3025-L2823 58

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)