Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Biotrue

Lenzenvloeistof - Bausch & Lomb

Biotrue
  • Biotrue thumbnail

€ 11,90

Gemiddeld resultaat: 5.0 / 5 (1 beoordelingen)

Specificaties

Fabrikant
Bausch & Lomb
Lenstype
Lenzenvloeistof
Verpakking
300 ml
Conserveermiddel
Polyaminopropyl biguanide 0,00013% en polyquaternium 0,0001%
Inhoud
Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, natriumboraat, dinatriumedetaat och natriumchloride. Geconserveerd met polyaminopropyl biguanide 0,00013% en polyquaternium 0,0001%.
Houdbaarheid geopende verpakking
3 maanden geopende verpakking
Etui inbegrepen
Ja

Meer productinformatie

Biotrue is een multi-purpose lenzenvloeistof, die is gebaseerd op de natuurlijke balans in de ogen. De vloeistof bevat een PH-waarde die overeenkomt met de verfrissende werking die tranen hebben, namelijk hyaluronaat die in uw ogen functioneert als lubricator. Biotrue houdt de gezonde, ondersteunde proteïnen, zoals lysozym actief in het ondersteunen van een antimicrobiële activiteit.

Biotrue kunt u gebruiken om te spoelen, desinfecteren en het bevochtigen van uw contactlenzen. Geopende verpakkingen dienen niet langer dan 3 maanden gebruikt te worden. Na deze periode dient u deze weg te gooien. Volg altijd de aanbevelingen van uw opticien rondom behandeling en gebruik.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Biotrue

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(1 beoordelingen)

5.0
1

Heb gevoelige, tevens droge ogen en dit is de enige vloeistof (zonder conserveringsmiddelen) die bij mijn ogen past zonder te prikken.