Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Uit het assortiment

Biotrue Flight Pack

Biotrue Flight Pack

Bausch & Lomb

Wij adviseren

Sterkte uitverkocht!
De gekozen sterkte is niet meer beschikbaar in ons assortiment. Neem graag contact op met onze klantenservice voor meer informatie over eventuele vervangende producten.

€ 6,59

Specificaties

Fabrikant
Bausch & Lomb
Lenstype
Lenzenvloeistof
Verpakking
2 x 60ml
Conserveermiddel
Polyaminopropyl biguanide 0,00013% en polyquaternium 0,0001%
Inhoud
Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, natriumboraat, dinatriumedetaat och natriumchloride. Geconserveerd met polyaminopropyl biguanide 0,00013% en polyquaternium 0,0001%.
Houdbaarheid geopende verpakking
3 maanden geopende verpakking
Etui inbegrepen
Ja

Meer productinformatie

Biotrue is een multi-purpose lenzenvloeistof, die is gebaseerd op de natuurlijke balans in de ogen. De vloeistof bevat een PH-waarde die overeenkomt met de verfrissende werking die tranen hebben, namelijk hyaluronaat die in uw ogen functioneert als lubricator. Biotrue houdt de gezonde, ondersteunde proteïnen, zoals lysozym actief in het ondersteunen van een antimicrobiële activiteit.

ReNu Flight Pack is speciaal aangepast om aan de internationale regelgeving te voldoen en kan dus worden meegenomen aan boord van het vliegtuig.

Biotrue kunt u gebruiken om te spoelen, desinfecteren en het bevochtigen van uw contactlenzen. Geopende verpakkingen dienen niet langer dan 3 maanden gebruikt te worden. Na deze periode dient u deze weg te gooien. Volg altijd de aanbevelingen van uw opticien rondom behandeling en gebruik.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Biotrue Flight Pack

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)