Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Uit het assortiment

  Biotrue Flight Pack

  Biotrue Flight Pack

  Bausch & Lomb

  Wij adviseren

  € 6,59

  Specificaties

  Fabrikant
  Bausch & Lomb
  Lenstype
  Lenzenvloeistof
  Verpakking
  2 x 60ml
  Conserveermiddel
  Polyaminopropyl biguanide 0,00013% en polyquaternium 0,0001%
  Inhoud
  Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, natriumboraat, dinatriumedetaat och natriumchloride. Geconserveerd met polyaminopropyl biguanide 0,00013% en polyquaternium 0,0001%.
  Houdbaarheid geopende verpakking
  3 maanden geopende verpakking
  Etui inbegrepen
  Ja

  Meer productinformatie

  Biotrue is een multi-purpose lenzenvloeistof, die is gebaseerd op de natuurlijke balans in de ogen. De vloeistof bevat een PH-waarde die overeenkomt met de verfrissende werking die tranen hebben, namelijk hyaluronaat die in uw ogen functioneert als lubricator. Biotrue houdt de gezonde, ondersteunde proteïnen, zoals lysozym actief in het ondersteunen van een antimicrobiële activiteit.

  ReNu Flight Pack is speciaal aangepast om aan de internationale regelgeving te voldoen en kan dus worden meegenomen aan boord van het vliegtuig.

  Biotrue kunt u gebruiken om te spoelen, desinfecteren en het bevochtigen van uw contactlenzen. Geopende verpakkingen dienen niet langer dan 3 maanden gebruikt te worden. Na deze periode dient u deze weg te gooien. Volg altijd de aanbevelingen van uw opticien rondom behandeling en gebruik.

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Biotrue Flight Pack

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)