Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

BL8001-Brown

B.Lang

B.Lang BL8001-Brown
vertual mirror big image frame mask
B.Lang
 • BL8001-Brown thumbnail
 • BL8001-Brown thumbnail
 • BL8001-Brown thumbnail

Onze prijs:€ 29,00 Adviesprijs:€ 44,00

Gemiddeld resultaat: 5.0 / 5 (1 beoordelingen)

Afmeting & Specificaties

Breedte:
155 mm
Glasbreedte:
61 mm
Glashoogte:
47 mm
Neusbrug:
17 mm
Zijstukken:
130 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Havana
Kleur van de glazen:
Brown
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Zonnebrilcover is een type zonnebril dat werd ontworpen om over andere brillen heen te plaatsen. Het breede ontwerp zorgt er voor dat storend zonlicht zowel van de zijkant en van boven kan worden vermeden.

Een sportieve en stijlvolle zonnebrilcover die met zijn polariserende glazen zorgt voor een verbeterd zicht en bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Het eigentijdse design van de rechthoekige voorzijde de gebogen veren maakt van het montuur een zeer aangename verschijning. Het montuur is voorzien van zijglazen om u een breder zichtsveld te geven, dat is vooral handig tijdens het rijden. Dit model heeft een bruin gemeleerd montuur met bruine glazen.

B.Langs trendy zonnebrillen combineren het beste van de actuele designtrends met een meer klassieke vormgeving. Dit is een zonnebrillencollectie die speelse frisheid uitstraalt en tegelijkertijd attitude en functionaliteit uitstraalt. Ideaal voor de moderne en modebewuste mens.

B.Langs trendy zonnebrillen combineren het beste van de actuele designtrends met een meer klassieke vormgeving. Dit is een zonnebrillencollectie die speelse frisheid uitstraalt en tegelijkertijd attitude en functionaliteit uitstraalt. Ideaal voor de moderne en modebewuste mens.

Dit model heeft polariserende glazen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor BL8001-Brown

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(1 beoordelingen)

5.0
1

Super blij met deze overzet bril en werd ook nog geleverd in een mooie etui. Top!!