Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Blink contacts

  Comfortdruppels - Abbott

  Blink contacts
  • Blink contacts thumbnail

  € 7,50

  Specificaties

  Fabrikant
  Abbott
  Lenstype
  Comfortdruppels
  Houdbaarheid geopende verpakking
  45 dagen

  Meer productinformatie

  Blink zijn oogdruppels die droge ogen ‘smeren’ en bevochtigen. Blink bevat natriumhyaluronaat, een bestanddeel in de natuurlijke traanfilm van het oog, en heeft een onmiddellijk en langdurig bevochtigend effect. Blink kan rechtstreeks worden aangebracht in het oog of op uw lenzen bij het inzetten. Een druppel in elk oog is voldoaende om de ogen weer een monter en fris gevoel te geven.

  Een geopende verpakking moet binnen 45 dagen worden gebruikt. Daarna moet overgebleven vloeistof worden weggegooid. Om te voorkomen dat vuil in contact komt met de vloeistof, mag u de opening van de fles niet met de vingers of andere voorwerpen aanraken.

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Blink contacts

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)