Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Blink intensive tears

Comfortdruppels - Abbott

Blink intensive tears
  • Blink intensive tears thumbnail

€ 9,90

Specificaties

Fabrikant
Abbott
Lenstype
Comfortdruppels
Verpakking
10ml/fles
Conserveermiddel
OcuPure®
Inhoud
Polyethylene Glycol 400 (PEG 400), Sodium Hyaluronate, Boric Acid, Sodium Borate (decahydrate), Sodium Chloride, Potassium Chloride, Calcium Chloride (dihydrate), Magnesium Chloride, Purified Water
Houdbaarheid geopende verpakking
45 dagen

Meer productinformatie

Blink intensive tears zijn specifiek ontwikkelde oogdruppels die geïrriteerde en droge ogen langdurig verzachten. Het product bevat een geavanceerd smerend en bevochtigend middel dat beschermt en klachten vermindert. Blink intensive tears bevochtigt het oog langer dan 60 minuten en zorgt dat u minder onscherp ziet. Kan goed met lenzen gecombineerd worden.

Blink intensive tears in wegwerpverpakking bevat 20 stuks 0,4 ml pipetten voor eenmalig gebruik, perfect voor onderweg of om mee te nemen in uw jaszak.

Een geopende verpakking moet binnen 45 dagen worden gebruikt. Daarna moet overgebleven vloeistof worden weggegooid. Om te voorkomen dat vuil in contact komt met de vloeistof, mag u de opening van de fles niet met de vingers of andere voorwerpen aanraken.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Blink intensive tears

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)