Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Blink intensive tears

  Comfortdruppels - Abbott

  Blink intensive tears
  • Blink intensive tears thumbnail

  € 10,90

  Specificaties

  Fabrikant
  Abbott
  Lenstype
  Comfortdruppels
  Verpakking
  20 x 0.4ml
  Conserveermiddel
  Nee
  Inhoud
  Polyethylene Glycol 400 (PEG 400), Sodium Hyaluronate, Boric Acid, Sodium Borate (decahydrate), Sodium Chloride, Potassium Chloride, Calcium Chloride (dihydrate), Magnesium Chloride, Purified Water
  Houdbaarheid geopende verpakking
  Afvoeren van de verpakking en alle resterende oplossing onmiddellijk na gebruik

  Meer productinformatie

  Blink intensive tears zijn specifiek ontwikkelde oogdruppels die geïrriteerde en droge ogen langdurig verzachten. Het product bevat een geavanceerd smerend en bevochtigend middel dat beschermt en klachten vermindert. Blink intensive tears bevochtigt het oog langer dan 60 minuten en zorgt dat u minder onscherp ziet. Kan goed met lenzen gecombineerd worden.

  Blink intensive tears in wegwerpverpakking bevat 20 stuks 0,4 ml pipetten voor eenmalig gebruik, perfect voor onderweg of om mee te nemen in uw jaszak.

  Pipetten geopend door de punt van de pipet. Afvoeren van de verpakking en alle resterende oplossing onmiddellijk na gebruik. Om dat te voorkomen dat vuil in contact komt met de vloeistof moet de container mond met vingers of andere voorwerpen niet aanraken.

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Blink intensive tears

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)

  Hier vindt u alle lenzen

  chooseCity@dd_eyeexams

  Categorie