Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Blink-n-clean

Oogdruppels - Abbott

Blink-n-clean
  • Blink-n-clean thumbnail

€ 9,95

Specificaties

Fabrikant
Abbott
Lenstype
Oogdruppels
Verpakking
15 ml
Inhoud
Natriumchloride, Tris, hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), tyloxapol, EDTA, polyhexamethylene biguanide 0,0001%, gezuiverd water
Houdbaarheid geopende verpakking
60 dagen

Meer productinformatie

Blink-n-clean zijn oogdruppels die u schonere en meer comfortabele contactlenzen geven terwijl u de lenzen in heeft.

Blink-n-clean van Abbot Medical Optics zijn oogdruppels die de eiwitaanslag en vetten verwijderen van uw contactlenzen, om een frisser, schoner en meer comfortabel gevoel te ervaren. Gelijktijdig herbevochtigt Blink-n-clean uw lenzen voor een draagcomfort van de hoogste klasse. U heeft maar een paar druppels van Blink-n-clean nodig om aanslag te verwijderen en voorkomen. Blink-n-clean kunt u overigens gebruiken bij alle soorten contactlenzen.

Eiwitaanslag hecht zich eenvoudig aan uw contactlenzen, maar ook bijvoorbeeld materiaal als stuifmeel, wat leidt tot geïrriteerde ogen en verslechterd zicht. Dit komt meer en meer voor omdat steeds meer mensen lenzen dragen die langere periodes kunnen worden ingehouden. Daarom is Blink-n-clean een perfect hulpmiddel voor een ieder die contactlenzen draagt.

Hoe werkt Blink-n-clean? Blink-n-clean bevat een mix van surfactanten (tenside) en een op traanvocht lijkende vloeistof die reinigt, oplost en bevochtigt. Een van de stoffen is tyloxapol dat effectief lipiden en andere vetten verwijdert. Blink-n-clean bevat tevens de stof tromethamine die de vetten en aanslag vervolgens oplost. Om de lenzen fris en vochtig te houden bevat Blink-n-clean ook nog HPMC. Koop dus Blink-n-clean hier bij LensWay en krijg er de beste service gratis bij.

Dosering gebruik:

Druppel één of twee druppels in ieder oog, tot vier maal daags. Knipper met uw ogen om de contactlenzen te reinigen.

Een geopende verpakking is 60 dagen houdbaar, daarna dient de vloeistof te worden weggegooid. Voorkom dat de vloeistof in contact komt met vuil, raak de flesopening daarom niet aan met uw vingers of andere voorwerpen.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Blink-n-clean

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)