Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Carrera 6016S-DWJHA

Carrera

Carrera Carrera 6016S-DWJHA
vertual mirror big image frame mask
Carrera
 • Carrera 6016S-DWJHA thumbnail
 • Carrera 6016S-DWJHA thumbnail
 • Carrera 6016S-DWJHA thumbnail

Onze prijs:€ 129,00 Adviesprijs:€ 146,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
143 mm
Glasbreedte:
62 mm
Glashoogte:
51 mm
Neusbrug:
11 mm
Zijstukken:
140 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Havana
Kleur van de glazen:
Brown
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Pilotenbrillen symboliseren voor veel mensen een stijlvol en tijdloos design en dit geldt zeker voor de Carrera 6016S. Deze pilotenbril heeft echter een sportieve uitstraling en dit maakt de bril uniek. Op zoek naar een vlotte creatie die opvalt in de menigte? Dan is de 6016S een goede keuze.

Deze uitvoering van de 6016S kommer in de kleur Havana heeft fraaie goudkleurige details op de neusbrug. Natuurlijk mag het bekende logo van Carrera niet ontbreken.

Carrera is wereldwijd een zeer populair en geliefd zonnebrillenmerk. Carrera werd in de jaren ’50 opgericht en de grondlegger haalde zijn inspiratie uit de autorace wedstrijd ‘Carrera Panamericana’, die werd gehouden in Mexico. Carrera heeft gedurende de jaren veel aandacht besteed aan sportproducten, zoals skimaskers en brillen voor de motorfiets en dit zien we terug in de huidige collecties.

Carrera is de producent van zonnebrillen die innovatie combineert met avontuurlijk en hoogkwalitatief design. Dankzij de constante samenwerking met ’s werelds beste atleten en wetenschappers loopt Carrera steeds voorop in de vernieuwingsprocessen voor zonnebrillen. De naam Carrera is een synoniem geworden voor geavanceerde techniek in combinatie met pure élégance.

Carrera zag het licht in 1956 en haalde de naam en inspiratie uit de Carrera Panamericana autorace die werd gehouden in Mexico. En (auto)sport is altijd een grote inspiratiebron gebleven voor Carrera. Hierdoor lijken de zonnebrillen die het klassieke Carrera-logo dragen qua gedachtengoed en design vaak op snelle, sportieve auto’s.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Carrera 6016S-DWJHA

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)