Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Carrera

  Carrera

  Champion MT-003NR

  Nieuw
  Carrera Champion MT-003NR
  vertual mirror big image frame mask
  • Champion MT-003NR thumbnail
  • Champion MT-003NR thumbnail
  • Champion MT-003NR thumbnail

  € 129,00

  Afmeting & Specificaties

  Breedte:
  145 mm
  Glasbreedte:
  61 mm
  Glashoogte:
  50 mm
  Neusbrug:
  13 mm
  Zijstukken:
  135 mm
  Materiaal:
  Metaal
  Kleur:
  Matte Black
  Kleur van de glazen:
  Grey
  Glasses Measurements

  Meer productinformatie

  Pilotenbrillen symboliseren voor veel mensen een stijlvol en tijdloos design en dit geldt zeker voor de Carrera Champion MT-003NR. Deze pilotenbril heeft echter een sportieve uitstraling en dit maakt de bril uniek. Op zoek naar een vlotte creatie die opvalt in de menigte? Dan is de Champion MT-003NR een goede keuze.

  Deze zwarte uitvoering van de Carrera Champion MT-003NR heeft fraaie details op de neusbrug. Natuurlijk mag het bekende logo van Carrera niet ontbreken.

  Carrera is wereldwijd een zeer populair en geliefd zonnebrillenmerk. Carrera werd in de jaren ’50 opgericht en de grondlegger haalde zijn inspiratie uit de autorace wedstrijd ‘Carrera Panamericana’, die werd gehouden in Mexico. Carrera heeft gedurende de jaren veel aandacht besteed aan sportproducten, zoals skimaskers en brillen voor de motorfiets en dit zien we terug in de huidige collecties.

  Carrera is de producent van zonnebrillen die innovatie combineert met avontuurlijk en hoogkwalitatief design. Dankzij de constante samenwerking met ’s werelds beste atleten en wetenschappers loopt Carrera steeds voorop in de vernieuwingsprocessen voor zonnebrillen. De naam Carrera is een synoniem geworden voor geavanceerde techniek in combinatie met pure élégance.

  Carrera zag het licht in 1956 en haalde de naam en inspiratie uit de Carrera Panamericana autorace die werd gehouden in Mexico. En (auto)sport is altijd een grote inspiratiebron gebleven voor Carrera. Hierdoor lijken de zonnebrillen die het klassieke Carrera-logo dragen qua gedachtengoed en design vaak op snelle, sportieve auto’s.

  Pasvorm

  Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

  • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
  • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
  • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
  Glasses fit image

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Champion MT-003NR

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)

  Hier vindt u alle lenzen

  chooseCity@dd_eyeexams

  Categorie