Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

ClubRound RB4246-1157

Ray-Ban

Ray-Ban ClubRound RB4246-1157
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • ClubRound RB4246-1157 thumbnail
 • ClubRound RB4246-1157 thumbnail
 • ClubRound RB4246-1157 thumbnail

Onze prijs:€ 129,00 Adviesprijs:€ 181,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
142 mm
Glasbreedte:
51 mm
Glashoogte:
46 mm
Neusbrug:
19 mm
Zijstukken:
145 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Havana
Kleur van de glazen:
Green
Glasses Measurements

Meer productinformatie

RB4246 Clubround is een zonnebril van het toonaangevende merk Ray-Ban. De vormgeving van deze bril is uniek te noemen. Het betrouwbare Ray-Ban weet als geen ander hoe design gecombineerd dient te worden met functionaliteit en dit zien we duidelijk terug in de RB4246 Clubround.

De RB4246 is een samenvoeging van twee succesvolle en klassieke ontwerpen: de Clubmaster en de Round. De RB4246 is echter hard op weg zelf een legendarische status te verwerven.

De glazen van de RB4246 bieden uiteraard optimale bescherming tegen gevaarlijke UV-straling van de zon. Koop uw nieuwe RB4246 bij LensWay en ontvang onze extra goede service op de koop toe.

Deze uitvoering van de RB4246 in gemêleerd bruin en zwart is uitgerust met zilverkleurige accenten en klassieke groen getinte glazen.

Ray-Ban is het bedrijf dat ´s werelds meest bekende zonnebrillen heeft ontworpen. Eén blik op hun zonnebrillenassortiment is genoeg om te begrijpen waarom Ray-Ban ook wel ”the Kings of cool” wordt genoemd. Beroemde zonnebrillen als de Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zijn een symbool geworden voor tijdloos design. Het gaat hier om zonnebrillen die zoveel meer zijn dan enkel zonnebrillen, ze representeren een algehele levensstijl. Ray-Ban werd al vroeg hét designmerk voor rock- en filmsterren. Legendes als Bob Dylan en Marilyn Monroe toonden zich graag en vaak met een Ray-Ban zonnebril. Wij van LensWay zijn er erg trots op dat we deze zonnebrillen kunnen aanbieden voor zo´n aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor ClubRound RB4246-1157

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)