Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Complete RevitaLens

Lenzenvloeistof - Abbott

Complete RevitaLens
  • Complete RevitaLens thumbnail

€ 6,90

Specificaties

Fabrikant
Abbott
Lenstype
Lenzenvloeistof
Verpakking
360/100 ml
Conserveermiddel
Ja, alexidin 0,00016% en polyquaternium- 1 0,0003%
Inhoud
Alexidin 0,00016%, polyquaternium- 1 0,000 3%, boorzuur, natriumboraat decahydraat, Tetronic 904, Ethyleendiaminetetraacetaat (EDTA), trinatriumcitraat dihydraat, natriumchloride, gezuivert water.
Houdbaarheid geopende verpakking
3 maanden geopende verpakking
Etui inbegrepen
Ja

Meer productinformatie

COMPLETE ® RevitaLens Multi-Purpose is een desinfecterende oplossing die uw lenzen reinigt, spoelt, opnieuw bevochtigt en desinfecteert. Het product verwijdert aanslag, vet en eiwitten, waardoor de lenzen glad blijven, voor meer gebruiksgemak. Testen hebben aangetoond dat COMPLETE ® RevitaLens MPD 99,99% van alle bacteriën en schimmels elimineert en gemiddeld meer dan 85% eiwit en vet van het oppervlak van de lens verwijdert.

Geopende verpakkingen dienen niet langer dan 3 maanden gebruikt te worden. Na deze periode dient u deze weg te gooien. Volg altijd de aanbevelingen van uw opticien rondom behandeling en gebruik.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Complete RevitaLens

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)