Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Craig & Karl Houdini Gloss Polka Tortoise

Le Specs

Le Specs Craig & Karl Houdini Gloss Polka Tortoise
vertual mirror big image frame mask
Le Specs
 • Craig & Karl Houdini Gloss Polka Tortoise thumbnail
 • Craig & Karl Houdini Gloss Polka Tortoise thumbnail
 • Craig & Karl Houdini Gloss Polka Tortoise thumbnail

Onze prijs:€ 35,00 Adviesprijs:€ 89,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
142 mm
Glasbreedte:
44 mm
Glashoogte:
42 mm
Neusbrug:
22 mm
Zijstukken:
150 mm
Kleur:
Gloss Polka Tortoise
Kleur van de glazen:
Smoke Mono
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Het kunstenaarsduo Craig & Karl heeft in samenwerking met Le Specs een zonnebrillencollectie ontworpen die een geheel nieuwe en frisse dimensie geeft aan de term zonnebrillenmode. Deze beperkte oplage wordt gekenmerkt door exotische en innovatieve vormen, maar het design straalt tegelijkertijd iets tijdloos uit. Craig & Karl zijn het designproces van deze collectie begonnen met handgetekende, kronkelige lijnen, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in zonnebrillen die op een erg speelse wijze het oude met het nieuwe/moderne combineren. Met soms een neusbrug in de vorm van een sleutelgat en de pootjes als sleutels zijn dit zonnebrillen met tal van geheime boodschappen. Originele lijnen en sterkte kleuren geven deze zonnebrillen een look die gewoonweg anders is. Deze unieke zonnebrillen van Le Specs zullen u in ieder geval in het zonnetje zetten deze zomer.

Le Specs was het modehuis dat in de jaren ´80 synoniem was met het begrip ‘Euro Chic’ en hippe zonnebrillen produceerde die door iedereen werden gedragen op de stranden, vooral in Australië. Via deze populaire zonnebrillen, en de wat boude ‘slogan ’Le Specs, Le Tough’ werd de naam Le Specs al snel bekend in brede kring. Maar een aantal jaren later verdween Le Specs van de markt, om pas 20 jaar later in het jaar 2006 een comeback te maken. En dit wederom met groot succes. Le Specs is opnieuw een naam waar rekening mee moet worden gehouden, vanwege het vernieuwende design en vanwege de innovatieve zonnebrillen.

Le Specs ontwerpt zonnebrillen voor modebewuste mensen die een unieke stijl zoeken, mensen die een zonnebril zoeken als expressie van hun persoonlijkheid. Le Specs zonnebrillen zijn daarnaast zo goedkoop dat de luxe van meerdere zonnebrillen geen luxe meer is. Voor alle zonnebrillen van het merk Le Specs geldt dat ze een jeugdige en frisse uitstraling hebben. Le Specs maakt zonnebrillen voor hem en voor haar, en zonnebrillen die passen op zowel het strand als op een festival of gewoon op een terrasje.

Het logo van Le Specs met de kleuren van de Franse vlag is opnieuw een keurmerk voor de meest trendy zonnebrillen op de markt. Le Specs neemt vaak klassieke bestaande vormen als uitgangspunt en tovert deze om tot een zonnebril met een eigen stijl. Met dit als fundament heeft Le Specs een positie verworven als marktleider van trendy zonnebrillen met een fantastisch mooi design.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Craig & Karl Houdini Gloss Polka Tortoise

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)