Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

DD3081-501 87

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana DD3081-501 87
vertual mirror big image frame mask
Dolce & Gabbana
 • DD3081-501 87 thumbnail
 • DD3081-501 87 thumbnail
 • DD3081-501 87 thumbnail

Onze prijs:€ 141,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
138 mm
Glasbreedte:
54 mm
Glashoogte:
44 mm
Neusbrug:
9 mm
Zijstukken:
140 mm
Kleur:
Black/Gun
Kleur van de glazen:
Grey
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Klassiek model met een bruin gemêleerde kunststof voorkant en goudkleurige metalen veren. De ovale vorm levert in combinatie met de kleurstelling een montuur op dat ambitie en besluitvaardigheid uitademt. De veeruiteinden zijn op een aantrekkelijke manier verbonden met de voorkant, zijn gemaakt van kunststof en hebben dezelfde bruin gemêleerde kleur. Het logo van D&G staat zowel op de binnenkant van de veeruiteinden als op de buitenkant van het montuur, daar waar de veer aan de voorkant bevestigd zit. Klassieke zonnebril die het perfecte accessoire is voor de zomerwarmte.

De zonnebrillen van D&G roepen een gevoel van mode, individualiteit en levendigheid op. De monturen worden gekenmerkt door de innovatieve spirit in combinatie met de topkwaliteit en elegantie die het merk wereldberoemd hebben gemaakt.

De zonnebrillen van D&G roepen een gevoel van mode, individualiteit en levendigheid op. De monturen worden gekenmerkt door de innovatieve spirit in combinatie met de topkwaliteit en elegantie die het merk wereldberoemd hebben gemaakt.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor DD3081-501 87

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)