Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Debbie-320000-300

Marshall

Marshall Debbie-320000-300
vertual mirror big image frame mask
Marshall
 • Debbie-320000-300 thumbnail
 • Debbie-320000-300 thumbnail
 • Debbie-320000-300 thumbnail

Onze prijs:€ 109,00 Adviesprijs:€ 111,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
142 mm
Glasbreedte:
47 mm
Glashoogte:
41 mm
Neusbrug:
Zijstukken:
137 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Matte Havana
Kleur van de glazen:
Brown
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Marshall Debbie is een zonnebril van het befaamde muziekmerk Marshall. Deze vrouwelijke, oversized zonnebril past bij alle gezichtsvormen. Natuurlijk mag het signatuur van Marshall niet ontbreken. Let ook op de subtiele klinknagels die symbool staan voor de bekende versterkers van Marshall.

Deze uitvoering van de Marshall Debbie in gemêleerd bruin heeft bruin getinte glazen. De glazen bieden uiteraard optimale bescherming tegen schadelijke UV-straling van de zon.

Marshall is een iconisch merk dat zijn oorsprong heeft in de muziekindustrie. Tegenwoordig is Marshall ook een begrip op het gebied van brillen. Marshall staat wederom in de spotlights dankzij zijn directe en innovatieve stijl en vormgeving. Modern design en handwerk van topkwaliteit geven de brillen een echte rock n´roll uitstraling. In de brillencollectie van Marshalls vinden we vele creaties die vernoemd zijn naar authentieke rocksterren als Mick, Jimi, Bryan en Henry. De stijlvolle vormen en elegante kleurkeuzes symboliseren de allure van legendarische en onsterfelijke muzieklegendes.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Debbie-320000-300

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)