Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

EasySept

Lenzenvloeistof - Bausch & Lomb

EasySept
  • EasySept thumbnail

€ 9,90

Specificaties

Fabrikant
Bausch & Lomb
Lenstype
Lenzenvloeistof
Conserveermiddel
Nee
Etui inbegrepen
Ja

Meer productinformatie

EasySept is een lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen voor het desinfecteren en bewaren van zachte contactlenzen. EasySept wordt gebruikt in combinatie met een bijgeleverde speciale lenshouder met een platina disc.

EasySept is een peroxide lenzenvloeistof voor het effectief desinfecteren van uw contactlenzen, en vervolgens het neutraliseren door middel van de platina disc in de lenshouder. Na 6 uur is het naturalisatieproces afgerond en de peroxide-oplossing is verworden tot een zoutoplossing. Het is erg belangrijk dat u EasySept gebruikt volgens de aanwijzingen op de bijsluiter. Is de peroxidevloeistof niet genaturaliseerd, dan kan de vloeistof een branderig gevoel en/of beschadigingen aan de ogen opleveren. Een geopende verpakking dient binnen 3 maanden te worden opgebruikt, daarna moet overgebleven vloeistof worden weggegooid. Om te voorkomen dat vuil in contact komt met de vloeistof, mag u de opening van de fles niet met de vingers of andere voorwerpen aanraken.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor EasySept

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)