Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

EasySept Hydro+

- Bausch & Lomb

EasySept Hydro+

€ 9,90

Specificaties

Fabrikant
Bausch & Lomb

Meer productinformatie

EasySept Hydro+ is een peroxidevloeistof om uw contactlenzen mee te reinigen, desinfecteren, neutraliseren en bewaren.

EasySept Hydro+ van Bausch & Lomb is een doorontwikkeling van de populaire EasySept-vloeistof. Met deze steriele oplossing kunt u uw lenzen in één stap reinigen, desinfecteren, neutraliseren en bewaren. Bovendien hydrateert EasySept Hydro+ uw lenzen. Dankzij een combinatie van bestandsdelen die het vocht binden en verspreiden over het gehele oppervlak van de lens, zorgt EasySept Hydro+ voor comfortabel lensgebruik.

EasySept Hydro+ werkt snel, het desinfecteert uw lenzen in slechts 4 uur. Het heeft een actief reinigingssysteem, dat ervoor zorgt dat de vloeistof gaat bruisen, waardoor eiwit- en vetaanslag gemakkelijker wordt verwijderd. De vloeistof doodt 99,9 % van alle micro-organismen en zorgt zo voor schone en comfortabele lenzen.

EasySept Hydro+ bevat geen conserveringsmiddelen.

Gebruik EasySept Hydro+ samen met het meegeleverde katalysatorschijfje om uw lenzen te desinfecteren. Het neutraliseringsproces duurt 4 uur en daarna is de peroxidevloeistof omgezet in een zoutoplossing. Het is belangrijk dat u de lenzen nooit inzet voor de peroxideoplossing is geneutraliseerd, daar dit kan leiden tot een branderig gevoel en uw ogen kan beschadigen. Breng ongeneutraliseerde EasySept Hydro+ nooit direct in contact met het oog en gebruik het alleen in de meegeleverde lenzenhouder met katalysatorschijf. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voor u begint met het gebruik van EasySept Hydro+.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor EasySept Hydro+

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)