Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Vertrouwd en veilig online winkelen

Safe e-commerce

LensWay.nl is de Nederlandse tak van Europa 's grootste onlineshop voor contactlenzen, brillen en zonnebrillen. LensWay biedt u in de verschillende Europese landen de zekerheid dat u vertrouwd en veilig online winkelt!

Garanties

Online winkelen bij LensWay wordt geassocieerd met zekerheid en genereuze garantievoorwaarden. Voor ons is het namelijk het allerbelangrijkst dat u, de klant, 100% tevreden bent en blijft met uw aankopen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Met onze garantievoorwaarden kunt u met vertrouwen bij ons winkelen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Deskundige klantenservice

Onze klantenservice is er voor u, en we zijn bereikbaar van ma. t/m vr. van 08.00 tot 16.30 uur. Dus aarzel niet en bel of mail ons bij vragen, maar ook bij klachten, of gewoon met tips. Het zijn jullie, onze klanten, die ons helpen om beter te worden!

E-mail: klantenservice@lensway.nl
Telefoon: 0800-0228569

Veilige betalingwijze

U betaalt achteraf via een factuur, of u betaalt snel en zeker van te voren via creditcard, iDEAL of Paypal. Er worden geen extra kosten gerekend.

100% tevredenheidsgarantie (niet goed, geld terug)

Met onze tevredenheidsgarantie ontvangt u simpelweg uw geld terug mocht u niet 100% tevreden zijn.

 • Tevredenheidsgarantie van 3 maanden voor geslepen brillen vanaf de datum van aankoop. Binnen 90 dagen heeft u de mogelijkheid om uw geld terug te ontvangen, of uw bril in te wisselen voor een andere. Aanbiedingen en prijsvragen hebben soms afwijkende voorwaarden die specifiek gelden voor juist die aanbiedingen of prijsvragen.
 • 3 maanden retourrecht voor contactlenzen en zonnebrillen.
 • Productgarantie van 2 jaar.
Lees meer over onze tevredenheidsgarantie in de rubriek: Vraag & Antwoord.

Prijsgarantie

Bij LensWay koopt u contactlenzen, brillen en zonnebrillen tegen erg aantrekkelijke prijzen. Onze prijsgarantie houdt in dat we regelmatig onze prijzen herzien om u als klant zekerheid te bieden dat u geen producten koopt boven de marktprijs. Mocht u desondanks toch uw contactlenzen, bril of zonnebril voor een lagere prijs tegenkomen bij een andere opticien/webwinkel, dan bieden wij u dezelfde lage prijs voor het betreffende product. Onder voorbehoud dat het om hetzelfde product gaat met identieke specificaties, en dat de producten onder dezelfde voorwaarden worden aangeboden.

 •   Voorwaarden voor onze prijsgarantie

  - De prijsgarantie geldt voor contactlenzen en accessoires, brillen en zonnebrillen.
  - De prijsgarantie is geldig tot maximaal 14 dagen na aankoop.
  - De prijsgarantie geldt voor reguliere prijzen, en geldt niet bij tijdelijke kortingsacties, speciale aanbiedingen, uitverkoop, kortingen die bij een bepaald lidmaatschap of een bepaalde betaalwijze worden verkregen, en overige kortingsprijzen.
  - De prijsgarantie kan niet gecombineerd worden met overige kortingsacties en aanbiedingen.
  - De prijsgarantie geldt niet in combinatie met het lenzenabonnement.
  - De prijsgarantie wordt gerekend over het totaalbedrag met inbegrip van alle eventuele extra kosten. Is een prijs bij LensWay bijvoorbeeld inclusief verzendkosten, dan worden de eventuele verzendkosten bij een prijsvergelijking wel meegerekend.
  - De prijsgarantie is niet geldig bij aankopen uit het buitenland, een webwinkel met een lagere prijs dient geregistreerd te zijn in Nederland.

Vindt u een product voor een lagere prijs, ga dan als volgt te werk: neem contact op met onze klantenservice en geef bij uw bestelling aan dat u hetzelfde product voor een betere prijs bent tegengekomen. Geef dan graag de link door waar het betreffende product te vinden is. We helpen u graag verder.

Om gebruik te maken van de prijsgarantie voor zonnebrillen van Ray-Ban is het een voorwaarde dat de winkel of webwinkel waar u deze heeft gezien of besteld een erkende Ray-Bandealer is. Dit om te garanderen dat het gaat om een echt, oorspronkelijk product. U kunt zien of een (web)winkel een erkende dealer is aan het certificeringssymbool. Klik hier om te zien hoe dit symbool eruit ziet.

Snelle levering

We hebben Europa 's grootste magazijn voor contactlenzen en versturen 95% van alle lenzenbestellingen binnen 24 uur. Meer informatie betreffende onze levertijd vindt u onder Vraag & Antwoord.