Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Justin RB4165-601/71

Ray-Ban

Ray-Ban Justin RB4165-601/71
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Justin RB4165-601/71 thumbnail
 • Justin RB4165-601/71 thumbnail
 • Justin RB4165-601/71 thumbnail

Onze prijs:€ 129,00 Adviesprijs:€ 133,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
140 mm
Glasbreedte:
54 mm
Glashoogte:
44 mm
Neusbrug:
16 mm
Zijstukken:
145 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Black
Kleur van de glazen:
Green
Glasses Measurements

Meer productinformatie

RB4165 Justin is de nieuwste in een lange reeks van trendy en stijlvolle zonnebrillen van het legendarische Ray-Ban.

RB4165 Justin van het trendsettende brillendesignmerk Ray-Ban is een zonnebril met het potentieel om een design-klassieker te worden in de toekomst, in dezelfde categorie met Ray-Ban’s meest beroemde modellen Aviator och Wayfarer. RB4165 Justin is geïnspireerd op het immer hippe model Ray-Ban Wayfarer, maar deze RB4165 Justin heeft dankzij de meer rechthoekige vorm een heel eigen identiteit die zeer fris en modern overkomt.

Door de combinatie van het innovatieve materiaalgebruik met de klassieke vormen is de RB4165 Justin een gegadigde voor de titel “meest gewilde zonnebril van deze zomer”. Het betrouwbare merk Ray-Ban weet hoe men zonnebrillen ontwerpt die een perfecte combinatie zijn van design met functionaliteit, RB4165 Justin is namelijk net zoveel een meesterwerk in vakmanschap als de nummer één in design.

RB4165 Justin heeft een matte rubberen afwerking die de elegante uitstraling alleen maar versterkt, en tevens het montuur extra stevig maakt. De zijstukken zijn ontworpen met als uitgangspunt een optimaal draagcomfort. Dit alles maakt dat deze RB4165 Justin een zonnebril is die even comfortabel is in het dragen als mooi in het uitzien. Uiteraard staat het bekende Ray-Ban logo aan de buitenkant van de zijstukken.

RB4165 Justin is voorzien van ietwat traanvormige donkergetinte glazen, die natuurlijk uw ogen voortreffelijk beschermen tegen de zon en de gevaarlijke Uv-straling. Kortom, koop uw RB4165 Justin hier bij LensWay en krijg de beste service van de branche er gratis bij.

RB4165 Justin is een zonnebril van het toonaangevende merk Ray-Ban. De bril voldoet aan alle voorwaarden om net zo’n klassieker te worden als de beroemde modellen Aviator en Wayfarer. RB4165 Justin is duidelijk geïnspireerd op de Ray-Ban Wayfarer, maar met zijn rechthoekige vormen creëert de RB4165 Justin zij eigen, frisse identiteit.

De combinatie van nieuwe materialen en klassieke vormen maakt de RB4165 Justin tot favoriet deze zomer. Het betrouwbare Ray-Ban weet als geen ander hoe design gecombineerd dient te worden met functionaliteit. Zowel op het gebied van kwalitatief vakwerk als modieus ontwerp is de RB4165 Justin een echte winnaar.

De RB4165 Justin is afgewerkt met rubber en dit geeft deze zonnebril een uniek en zeer bestendig karakter. De bril is zo gevormd dat deze een optimale pasvorm biedt. Dit maakt de RB4165 Justin comfortabel én oogverblindend mooi. Natuurlijk mag het bekende signatuur van Ray-Ban niet ontbreken.

De glazen van de RB4165 Justin bieden uiteraard optimale bescherming tegen gevaarlijke UV-straling van de zon. De traanvormige glazen zijn stijlvol donker getint. Koop uw nieuwe RB4165 Justin bij LensWay en ontvang onze extra goede service op de koop toe.

Deze zwarte uitvoering van de RB4165 Justin heeft groene glazen.

Ray-Ban is het bedrijf dat ´s werelds meest bekende zonnebrillen heeft ontworpen. Eén blik op hun zonnebrillenassortiment is genoeg om te begrijpen waarom Ray-Ban ook wel ”the Kings of cool” wordt genoemd. Beroemde zonnebrillen als de Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zijn een symbool geworden voor tijdloos design. Het gaat hier om zonnebrillen die zoveel meer zijn dan enkel zonnebrillen, ze representeren een algehele levensstijl. Ray-Ban werd al vroeg hét designmerk voor rock- en filmsterren. Legendes als Bob Dylan en Marilyn Monroe toonden zich graag en vaak met een Ray-Ban zonnebril. Wij van LensWay zijn er erg trots op dat we deze zonnebrillen kunnen aanbieden voor zo´n aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Justin RB4165-601/71

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)