Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Karl Lagerfeld

  Karl Lagerfeld

  KL195S-501

  Outlet
  Karl Lagerfeld KL195S-501
  vertual mirror big image frame mask
  • KL195S-501 thumbnail
  • KL195S-501 thumbnail
  • KL195S-501 thumbnail

  € 89,00€ 53,40

  De afgeprijsde producten in onze Outlet zijn niet te combineren met overige aanbiedingen en kortingen.

  Afmeting & Specificaties

  Breedte:
  145 mm
  Glasbreedte:
  60 mm
  Glashoogte:
  46 mm
  Neusbrug:
  15 mm
  Zijstukken:
  135 mm
  Materiaal:
  Kunststof, Metaal
  Kleur:
  Satin Black
  Kleur van de glazen:
  Black
  Glasses Measurements

  Meer productinformatie

  Een evenwichtig pilotenmodel van Karl Lagerfeld dat met zijn karakteristieke vormen en stijlvolle details moeilijk te weerstaan is. De kleine, traanvormige glazen stralen allure uit en de gedeelde neusbrug versterkt de krachtige expressie. Het frame is vervaardigt uit zwart metaal terwijl de brillenpootjes worden geaccentueerd door grijs kunststof. De verschillende delen van de bril worden met elkaar verbonden door een elegant detail in de vorm van een rits. De grijs getinte glazen passen perfect bij de rest van de bril.

  De Duitse ontwerper Karl Lagerfeld is een van ’s werelds meest prominente mode-ontwerpers. Hij staat bekend om zijn baanbrekende ontwerpen én om het feit dat hij altijd een zonnebril draagt. De collectie van Karl Lagerfeld combineert esthetisch design met comfort van de hoogste klasse. Dit zijn iconische brillen met grensoverschrijdende kwaliteiten die alle generaties aanspreken.

  Pasvorm

  Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

  • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
  • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
  • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
  Glasses fit image

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor KL195S-501

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)

  Hier vindt u alle lenzen

  chooseCity@dd_eyeexams

  Categorie