Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Karl Lagerfeld

  KL681S-057

  Outlet
  Karl Lagerfeld KL681S-057
  vertual mirror big image frame mask
  Karl Lagerfeld
  • KL681S-057 thumbnail
  • KL681S-057 thumbnail
  • KL681S-057 thumbnail

  Onze prijs:€ 89,00€ 53,40 Adviesprijs:€ 166,00

  De afgeprijsde producten in onze Outlet zijn niet te combineren met overige aanbiedingen en kortingen.

  Afmeting & Specificaties

  Breedte:
  141 mm
  Glasbreedte:
  57 mm
  Glashoogte:
  50 mm
  Neusbrug:
  15 mm
  Zijstukken:
  135 mm
  Kleur:
  White Black
  Kleur van de glazen:
  Dark Grey Gradient
  Glasses Measurements

  Meer productinformatie

  Moderne bril van Karl Lagerfeld geïnspireerd op het klassieke pilotenmodel. De grote ovale glazen en stijlvolle details benadrukken de elegantie. Dit ontwerp combineert de laatste trends met het hoogst mogelijke comfort. Aan de voorzijde van de bril zijn de initialen van Karl Lagerfeld verwerkt in de neusbrug. Deze initialen keren terug op de metaalgrijze zijstukken van kunststof.

  De Duitse ontwerper Karl Lagerfeld is een van ’s werelds meest prominente mode-ontwerpers. Hij staat bekend om zijn baanbrekende ontwerpen én om het feit dat hij altijd een zonnebril draagt. De collectie van Karl Lagerfeld combineert esthetisch design met comfort van de hoogste klasse. Dit zijn iconische brillen met grensoverschrijdende kwaliteiten die alle generaties aanspreken.

  Pasvorm

  Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

  • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
  • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
  • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
  Glasses fit image

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor KL681S-057

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)