Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Mick Large-606000-400

Marshall

Marshall Mick Large-606000-400
vertual mirror big image frame mask
Marshall
 • Mick Large-606000-400 thumbnail
 • Mick Large-606000-400 thumbnail
 • Mick Large-606000-400 thumbnail

Onze prijs:€ 165,00 Adviesprijs:€ 166,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
142 mm
Glasbreedte:
47 mm
Glashoogte:
40 mm
Neusbrug:
Zijstukken:
140 mm
Materiaal:
Metaal
Kleur:
Olive Turtle
Kleur van de glazen:
Green
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Marshall Mick Large is een wat rondere pilotenbril van het befaamde muziekmerk Marshall. Pilotenbrillen worden vaak gezien als de belichaming van stijlvol en tijdloos design en dit geldt zeker voor de Marshall Mick Large. Natuurlijk mag het signatuur van Marshall niet ontbreken. We zien deze terug in subtiele details op de pootjes en neuskussentjes.

Deze olijfkleurige uitvoering van de Marshall Mick valt op door zijn gevlekte patroon en donkere glazen. De glazen bieden uiteraard optimale bescherming tegen schadelijke UV-straling van de zon.

Marshall is een iconisch merk dat zijn oorsprong heeft in de muziekindustrie. Tegenwoordig is Marshall ook een begrip op het gebied van brillen. Marshall staat wederom in de spotlights dankzij zijn directe en innovatieve stijl en vormgeving. Modern design en handwerk van topkwaliteit geven de brillen een echte rock n´roll uitstraling. In de brillencollectie van Marshalls vinden we vele creaties die vernoemd zijn naar authentieke rocksterren als Mick, Jimi, Bryan en Henry. De stijlvolle vormen en elegante kleurkeuzes symboliseren de allure van legendarische en onsterfelijke muzieklegendes.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Mick Large-606000-400

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)