Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

OO9013-09 Frogskins

Oakley

Oakley OO9013-09 Frogskins
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9013-09 Frogskins thumbnail
 • OO9013-09 Frogskins thumbnail
 • OO9013-09 Frogskins thumbnail

Onze prijs:€ 165,00 Adviesprijs:€ 131,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
142 mm
Glasbreedte:
55 mm
Glashoogte:
43 mm
Neusbrug:
17 mm
Zijstukken:
133 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Black Lilac Mirror
Kleur van de glazen:
Lilac Mirror
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Oakley Frogskins is een klassieke zonnebril van Oakley die met de jaren meer modern wordt.

Oakley Frogskins van de Amerikaanse zonnebrillenproducent Oakley is één van de klassieke ontwerpen van dit designmerk. Het was namelijk deze Oakley Frogskins die in de ‘hippe’ jaren ’80 Oakley voor het eerst op de kaart zette. In deze eighties was Oakley één van die bedrijven die de zonnebrillenmarkt baanbrekend veranderde. Oakley Frogskins was zo´n zonnebril die er in slaagde om trendy design te combineren met innovatieve elementen, wat in die tijd uniek was.

Dit was dus de zonnebril die iedereen wilde hebben toen bijvoorbeeld Ronald Reagan nog in het Witte Huis zat en Run-D.M.C de Top 40 aanvoerde, maar Oakley Frogskins doet nu nog altijd even modern en fris aan. Toen Oakley een aantal jaren geleden de Frogskins herintroduceerde, werd het model tegelijkertijd gemoderniseerd met een stukje hedendaagse technologie. Oakley Frogskins wordt tegenwoordig gemaakt van het kunststof materiaal O-Matter. Dit is een materiaal dat erg licht maar ook stevig is, wat samen het resultaat geeft dat Oakley Frogskins een zonnebril is met een fantastisch draagcomfort.

Oakley Frogskins heeft een licht afgeronde rechthoekige voorzijde met elegant gevormde zijstukken. Aan de buitenzijde van de pootjes staat het bekende logo van Oakley. Oakley Frogskins is ook nog eens voorzien van de beste zonneglazen die verkrijgbaar zijn. De glazen zijn van Plutonite, een materiaal dat effectief alle Uv-straling filtreert en een zichtscherpte geeft van absolute topklasse. Dit is een echte designklassieker die Oakley alleen maar heeft verfijnd en verbeterd. Oakley Frogskins krijgt onze hoogste aanbeveling.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor OO9013-09 Frogskins

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)