Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Oakley

  OO9096-85 Fuel Cell

  Oakley OO9096-85 Fuel Cell
  vertual mirror big image frame mask
  Oakley
  • OO9096-85 Fuel Cell thumbnail
  • OO9096-85 Fuel Cell thumbnail
  • OO9096-85 Fuel Cell thumbnail

  Onze prijs:€ 109,00€ 87,20 Adviesprijs:€ 131,00

  Afmeting & Specificaties

  Breedte:
  143 mm
  Glasbreedte:
  60 mm
  Glashoogte:
  39 mm
  Neusbrug:
  9 mm
  Zijstukken:
  130 mm
  Materiaal:
  Kunststof
  Kleur:
  Black
  Kleur van de glazen:
  Ice Green Mirror
  Glasses Measurements

  Meer productinformatie

  Oakley Fuel Cell is een stijlvolle zonnebril van Oakley die u de beste bescherming biedt tegen de gevaarlijke straling van de zon.

  Oakley Fuel Cell van het Amerikaanse Oakley is een sportieve zonnebril die opvalt door de boute en elegante stijl. Met deze Oakley Fuel Cell heeft Oakley een stijlvolle zonnebril ontworpen die klaar is voor de toekomst. U zult niet snel een andere zonnebril vinden met een zo originele en authentieke uitstraling als deze Oakley Fuel Cell.

  Alle componenten van de Oakley Fuel Cell zijn van de hoogste kwaliteit. De glazen zijn van een materiaal genaamd Plutonite en komen van één plaat voor een even en natuurlijk contour. De glazen geven ook 100% bescherming tegen UVA-, UVB- en UVC-straling. Er is simpelweg geen andere zonnebril die uw ogen zo goed beschermd tegen de zon als deze Oakley Fuel Cell. Dankzij het gebogen design geeft Oakley Fuel Cell zelfs goede bescherming tegen licht van de zijkant.

  Oakley Fuel Cell is gemaakt van het door Oakley gepatenteerde materiaal O-Matter. Dit lichtgewicht materiaal is enorm sterk en biedt een fantastisch draagcomfort. Oakley is bekend voor het ontwerp van sportieve zonnebrillen van de hoogste kwaliteit. Oakley Fuel Cell is hierop geen uitzondering. Dit is een zonnebril die klaar is voor alle uitdagingen die een actieve levensstijl met zich meebrengt. Aan de buitenzijde van de pootjes is het bekende Oakley-logo geplaatst in metaal. Koop dus uw Oakley Fuel Cell hier bij LensWay en krijg de beste service van de branche er gratis bij.

  Pasvorm

  Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

  • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
  • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
  • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
  Glasses fit image

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor OO9096-85 Fuel Cell

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)