Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Oakley

  Oakley

  OO9102-69 Holbrook

  Oakley OO9102-69 Holbrook
  vertual mirror big image frame mask
  • OO9102-69 Holbrook thumbnail
  • OO9102-69 Holbrook thumbnail
  • OO9102-69 Holbrook thumbnail

  € 165,00

  Afmeting & Specificaties

  Breedte:
  142 mm
  Glasbreedte:
  55 mm
  Glashoogte:
  42 mm
  Neusbrug:
  18 mm
  Zijstukken:
  137 mm
  Materiaal:
  Kunststof
  Kleur:
  Black
  Kleur van de glazen:
  Jade Iridium Polarized
  Glasses Measurements

  Meer productinformatie

  Oakley Holbrook is een zonnebril van Oakley die ontwikkeld is samen met de bekende snowboarder Shaun White.

  Oakley Holbrook van het trendsettende bedrijf Oakley is een zonnebril die door de stijl en klasse velen zal aanspreken. Dit is een zonnebril die is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de snowboard-kampioen Shaun White. Als inspiratie werd Oakley ’s klassieke model gebruikt, de Oakley Frogskins. Met deze Med Oakley Holbrook is het Oakley nogmaals gelukt om een tijdloze zonnebril te ontwerpen.

  De naam Holbrook komt van de gelijknamige stad in de woestijn van Arizona, een belangrijke stopplaats voor wie de legendarisch Route 66 volgt. Dit is een stad, die net als Oakley Holbrook, staat voor avontuur en ontdekkingsdrift. Oakley Holbrook heeft een design dat duidelijk is geïnspireerd op de rebelse tegencultuur van de jaren ’50 en ’60. De rechthoekige voorzijde en fraai gevormde zijstukken geven de Oakley Holbrook een mooie retro-look.

  Oakley Holbrook is gemaakt van het erg lichte maar sterke kunststofmateriaal O-Matter. De glazen zijn gemaakt van Plutonite, een materiaal dat effectief alle UVA-, UVB- en UVC-straling filtreert. Met Oakley Holbrook zijn uw ogen dan ook altijd perfect beschermd tegen de gevaarlijke staling van de zon. Oakley Holbrook is een zonnebril die aan alle eisen voldoet die u maar kunt bedenken voor een zonnebril. Dit is een zonnebril die we aanbevelen aan iedereen die alleen genoegen neemt met het beste. Oakley Holbrook is simpelweg een topper van Oakley.

  Pasvorm

  Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

  • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
  • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
  • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
  Glasses fit image

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor OO9102-69 Holbrook

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)

  Hier vindt u alle lenzen

  chooseCity@dd_eyeexams

  Categorie