Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

OO9128-05 Ten

Oakley

Oakley OO9128-05 Ten
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9128-05 Ten thumbnail
 • OO9128-05 Ten thumbnail
 • OO9128-05 Ten thumbnail

Onze prijs:€ 165,00 Adviesprijs:€ 157,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
140 mm
Glasbreedte:
61 mm
Glashoogte:
39 mm
Neusbrug:
16 mm
Zijstukken:
141 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Polished Black
Kleur van de glazen:
Black Iridium® Polarized
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Oakley Ten is een sportieve zonnebril van Oakley die is geschapen voor de actieve medemens.

Oakley Ten van het Amerikaanse Oakley is een zonnebril die speciaal is ontworpen om aan alle eisen te voldoen die een actief leven met zich meebrengt. Oakley is bekend voor het ontwerp van sportieve zonnebrillen van de hoogste kwaliteit. Oakley Ten is geen uitzondering hierop. Er zijn niet veel zonnebrillen die zo’n strak design combineren met een zo kwalitatief topmontuur als deze Oakley Ten.

Oakley Ten heeft zonneglazen gemaakt van Plutonite, een erg stevig materiaal dat alle Uv-straling filtreert. Ook hebben de glazen een technologie die High Definition Optics heet, wat een fantastische scherp en helder beeld geeft. Om uw ogen te beschermen van zijlicht zijn de glazen tevens een beetje gebogen. En de zonneglazen hebben een laagje met Hydrophobic wat een barrière vormt tegen vuil en stof.

Oakley Ten bezit polariserende zonneglazen die 99% van de schittering wegnemen. Met Oakley Ten heeft u nooit last van een vervormd of wazig zichtveld, wat gewoonlijk kan voorkomen met polariserende zonnebrillen. Oakley Ten is zo ontworpen om een beter kleur- en dieptecontrast te geven. Oakley Ten is gemaakt van het lichte maar erg sterkte kunststofmateriaal O-matter. Dankzij Oakley ’s gepatenteerde drie-punts pasvorm is dit een zonnebril die ook erg comfortabel is om te dragen. Oakley Ten zit de gehele dag aangenaam en stabiel. Aan de buitenkant van de krachtige zijstukken is het Oakley-logo geplaatst in metaal. Voor ons van LensWay is de Oakley Ten een perfecte zonnebril voor wie een actief leven leidt, en slechts genoegen neemt met het beste.

Deze uitgave van de Oakley Holbrook komt in een klassiek zwarte uitvoering met grijze details. De polariserende zonneglazen hebben een mooie grijze tint en zijn tevens voorzien van een iridium-laagje dat het licht balanceert voor een optimale zichtscherpte.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor OO9128-05 Ten

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)