Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

OO9156-01 Fast Jacket XL

Oakley

Oakley OO9156-01 Fast Jacket XL
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9156-01 Fast Jacket XL thumbnail
 • OO9156-01 Fast Jacket XL thumbnail
 • OO9156-01 Fast Jacket XL thumbnail

Onze prijs:€ 165,00 Adviesprijs:€ 220,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
152 mm
Glasbreedte:
71 mm
Glashoogte:
36 mm
Neusbrug:
15 mm
Zijstukken:
115 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Polished Black
Kleur van de glazen:
Black Iridium® & G40
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Oakley Fast Jacket XL is een zonnebril van Oakley waarbij u heel eenvoudig van zonneglazen wisselt.

Oakley Fast Jacket XL van het Amerikaanse Oakley is een zonnebril die u erg eenvoudig kunt aanpassen aan uw omgeving. Oakley Fast Jacket XL is voorzien van de switchlock-techniek waardoor u erg gemakkelijk kunt wisselen van glazen bij deze zonnebril. U kunt hiermee zonneglazen kiezen die het best passen bij de lichtsterkte of de toepassing van dat moment. Oakley Fast Jacket XL wordt geleverd met twee sets zonneglazen, één voor bij sterk zonlicht één voor in een donkerdere omgeving.

Oakley Fast Jacket XL maakt gebruik van Oakley ’s gepatenteerde drie-punts pasvorm voor een perfect draagcomfort. De pootjes en neusstukken hebben een laagje van unobtanium wat er voor zorgt dat de Oakley Fast Jacket XL stabiel blijft zitten. Oakley Fast Jacket XL is gemaakt van het materiaal O-matter dat superlicht is en toch heel sterk. U zult niet snel een zonnebril vinden die beter is aangepast voor een actieve levensstijl als deze Oakley Fast Jacket XL.

Oakley Fast Jacket XL hebben zonneglazen gemaakt van Plutonite, een erg stevig materiaal dat alle schadelijke Uv-straling filtreerbiedt t. Het gebogen design van de zonneglazen zorgt er voor dat de ogen ook tegen zijlicht worden beschermd. En met Oakley Fast Jacket XL bent u er zeker van dat het zicht niet wordt vervormd of verminderd, Oakley Fast Jacket XL altijd de perfecte zichtscherpte. Bovenop de voorzijde is het logo van Oakley geplaatst in metaal. Oakley Fast Jacket XL is simpelweg nog maar een fantastische zonnebril van Oakley.

Deze uitgave van de Oakley Fast Jacket XL komt in een klassiek zwarte uitvoering met grijsgekleurde details in metaal. De zonneglazen komen in twee kleuren, één set is grijsgekleurd, de andere is oranje. De zonneglazen zijn tevens voorzien van een iridium-laagje dat het licht balanceert voor een optimale zichtscherpte.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor OO9156-01 Fast Jacket XL

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)