Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

OO9169-08 Sweet Spot

Oakley

Oakley OO9169-08 Sweet Spot
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail
 • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail
 • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail

Onze prijs:€ 109,00 Adviesprijs:€ 190,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
137 mm
Glasbreedte:
57 mm
Glashoogte:
48 mm
Neusbrug:
15 mm
Zijstukken:
130 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Polished Black
Kleur van de glazen:
Black Grey Gradient
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Oakley Sweet Spot is door het verfijnde design één van Oakley ’s meest feminiene zonnebrillen.

Oakley Sweet Spot van het Amerikaanse Oakley is een zonnebril die opvalt door de gesofisticeerde en vrouwelijke vormen. De vlindervormige voorzijde met de grote glazen maakt deze Oakley Sweet Spot geschikt voor alle gezichtsvormen. De grootte van het montuur zorgt ervoor dat deze zonnebril fantastische bescherming biedt tegen de zon en diens gevaarlijk Uv-straling. Oakley is een merknaam die we al associëren met sportieve zonnebrillen van topklasse. En Oakley Sweet Spot is hierop werkelijk geen uitzondering.

Oakley Sweet Spot is gemaakt van het erg sterke kunststofmateriaal O-matter. Oakley ’s gepatenteerde drie-punts pasvorm zorgt ervoor dat de zonnebril comfortabel zit, de hele dag lang. Oakley Sweet Spot zit ook voortreffelijk op uw neus. Aan de buitenzijde van de gracieuze pootjes zit het klassieke logo van Oakley in metaal.

Oakley Sweet Spot ’s zonneglazen zijn van Plutonite, een materiaal dat u de beste bescherming geeft tegen Uv-straling die er is. De zonneglazen filtreren 100% van al het UVA-, UVB- en UVC-licht en blauw licht tot 400 nanometer. Oakley Sweet Spot geeft ook een optimaal perifeer zicht dankzij de grote glazen. Met deze Oakley Sweet Spot heeft Oakley een zonnebril ontworpen die een ‘perfect match’ is tussen stijl en finesse. Voor ons bij LensWay is Oakley Sweet Spot één van de meest stijlvolle zonnebrillen van deze zomer.

Deze uitgave van de Oakley Sweet Spot komt in een stijlvol zwarte uitvoering met zilverkleurige details. De ene binnenkant van de pootjes is roze, de andere heeft een meerkleurig patroon. De zonneglazen zijn donkergrijs.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor OO9169-08 Sweet Spot

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)