Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Oakley

  OO9179-06 Forehand

  Oakley OO9179-06 Forehand
  vertual mirror big image frame mask
  Oakley
  • OO9179-06 Forehand thumbnail
  • OO9179-06 Forehand thumbnail
  • OO9179-06 Forehand thumbnail

  Onze prijs:€ 109,00€ 87,20 Adviesprijs:€ 150,00

  Afmeting & Specificaties

  Breedte:
  137 mm
  Glasbreedte:
  57 mm
  Glashoogte:
  41 mm
  Neusbrug:
  16 mm
  Zijstukken:
  139 mm
  Materiaal:
  Kunststof
  Kleur:
  Tortoise
  Kleur van de glazen:
  Dark Brown Gradient
  Glasses Measurements

  Meer productinformatie

  Oakley Forehand is een elegante zonnebril van Oakley met een mooie feminiene look.

  Oakley Forehand van het trendsettende bedrijf Oakley is een zonnebril dat het beste design van de jaren ’80 combineert met de laatste nieuwtjes. Oakley is bekend vanwege de sportieve zonnebrillen van de hoogste kwaliteit. En Oakley Forehand is hierop zeker geen uitzondering. Dit is een zonnebril die wordt gekenmerkt door een zorgvuldig, gedegen vakmanschap tot in de puntjes.

  Oakley Forehand is gemaakt van een kunststofmateriaal dat O-Matter heet. Dit materiaal is erg licht, maar toch heel sterk, wat resulteert in een comfortabel en stevig montuur van deze Oakley Forehand. Oakley Forehand heeft een afgerond rechthoekig montuur dat een elegante en stijlvolle uitstraling geeft. Met een zonnebril van Oakley kunt u er ook zeker van zijn dat u de beste glazen bij krijgt die er zijn. Oakley Forehand heeft zonneglazen die gemaakt zijn van Plutonite, een materiaal dat alle Uv-straling filtreert. En het is ook erg sterk en krasbestendig. Oakley Forehand geeft u zichtscherpte en Uv-bescherming van topklasse. br/>
  Met Oakley Forehand heeft Oakley een zonnebril ontworpen met een look die oprecht elegant is. Het design doet beide fris en levendig aan. Samen met Oakley ’s kwaliteit van productie maakt dit deze Oakley Forehand een echte winnaar. Oakley Forehand is voorzien van neussteunen van unobtainium die er voor zorgen dat de zonnebril de gehele dag stabiel zit. Voor ons van LensWay is Oakley Forehand een zonnebril die uniek design op de best mogelijke manier combineert met Oakley ’s fingerspitzengefühl voor kwaliteit. Deze uitgave van de Oakley Forehand heeft een voorzijde met een bruin schildpadmotief, en zwarte zijstukken. De gegradeerde zonneglazen zijn bruingekleurd.

  Pasvorm

  Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

  • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
  • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
  • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
  Glasses fit image

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor OO9179-06 Forehand

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)