Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Opti-Free Express

Lenzenvloeistof - Alcon

Opti-Free Express
  • Opti-Free Express thumbnail

€ 5,50

Gemiddeld resultaat: 5.0 / 5 (2 beoordelingen)

Specificaties

Fabrikant
Alcon
Lenstype
Lenzenvloeistof
Verpakking
355/120 ml
Conserveermiddel
POLYQUAD®
Inhoud
Een steriele gebufferde wateroplossing, inhoud: natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetat, borzuur, aminometylpropanol; citrat en poloxamin als reinigingsstof; en POLYQUAD® (polidroniumchloride 0,001%) en aldox (myristamidopropyldimetylamin 0,0005%)
Houdbaarheid geopende verpakking
6 maanden
Etui inbegrepen
Ja

Meer productinformatie

Optifree Express is een lenzenvloeistof die geschikt is voor Silicon Hydrogellenzen (zoals Purevision, Air Optix Night&Day, Acuvue Oasys etc.). Optifree Express kan worden gebruikt voor desinfectie, spoeling en het bewaren van contactlenzen. De vloeistof verwijdert op een effectieve manier micro-organismen die op den duur infecties kunnen veroorzaken.

Een geopende verpakking moet binnen 6 maanden worden gebruikt. Daarna moet overgebleven vloeistof worden weggegooid. Volg altijd de aanbevelingen voor gebruik en behandeling die uw opticien u geeft.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Opti-Free Express

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(2 beoordelingen)

5.0
2

Nooit irriterende vloeistof, verzacht het inzetten. Ik gebruik het al zolang Optifree bestaat.

Ik gebruik dit merk al jaren en heb nog nooit problemen gehad met deze vloeistof. Met andere merken krijg ik wel eens last van "slijmdraden" in mijn ogen.