Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Opti-Free PureMoist

  Lenzenvloeistof - Alcon

  Opti-Free PureMoist
  • Opti-Free PureMoist thumbnail

  € 6,45

  Specificaties

  Fabrikant
  Alcon
  Lenstype
  Lenzenvloeistof
  Verpakking
  60ml / 90ml / 240ml / 300ml
  Conserveermiddel
  POLYQUAD (polyquaternium-1)0,001% en ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006%
  Inhoud
  Natriumcitrat, natriumklorid, borsyra, solbitol, aminomethly propanol dinatrium-EDTA, twee vochtigheidsregulators (TETRONIC 1304 en Hydraglide Moisture Matrix [EOBO-41-polyoxietylen-polyoxibutylen]) met POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006% som conserveringsmiddel.
  Houdbaarheid geopende verpakking
  6 maanden
  Etui inbegrepen
  Ja

  Meer productinformatie

  Opti-Free PureMoist is een lenzenvloeistof van Alcon waarmee lenzen tot wel 16 uur lang comfortabel kunnen worden gedragen. Gebruik Opti-Free PureMoist voor het reinigen, desinfecteren, spoelen en bewaren van uw lenzen. Het middel rekent op een effectieve manier af met bacteriën en schimmels én houdt uw lenzen vochtig. Kies voor Opti-Free PureMoist en ga voor reiniging en langdurig comfort van het hoogste niveau. Opti-Free PureMoist is te gebruiken voor alle zachte lenzen.

  Gebruik Spoel de lenzen goed af met Opti-Free PureMoist. Vul de lenshouder met lenzenvloeistof en bewaar de lenzen gedurende de nacht of tenminste 6 uur. Spoel de lenzen opnieuw af met lenzenvloeistof voor gebruik.

  6 maanden na opening van een flesje dient u de eventueel resterende vloeistof weg te gooien. Zorg ervoor dat u de opening van de fles niet aanraakt met uw vingers, dit om te voorkomen dat vuil en bacteriën in contact komen met de lenzenvloeistof. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor gebruik en volg altijd de aanbevelingen van uw oogzorgspecialist wat betreft gebruik en hantering van contactlenzen en lenzenvloeistof.

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Opti-Free PureMoist

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)