Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

New Wayfarer RB2132-622

Ray-Ban

Ray-Ban New Wayfarer RB2132-622
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • New Wayfarer RB2132-622 thumbnail
 • New Wayfarer RB2132-622 thumbnail
 • New Wayfarer RB2132-622 thumbnail

Onze prijs:€ 109,00 Adviesprijs:€ 157,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
144 mm
Glasbreedte:
55 mm
Glashoogte:
39 mm
Neusbrug:
18 mm
Zijstukken:
145 mm
Kleur:
Black Rubber
Kleur van de glazen:
G-15XLT Green
Glasses Measurements

Meer productinformatie

RB2132 New Wayfarer is dankzij het tijdloze design één van de meest geliefde zonnebrillen van Ray-Ban.

RB2132 New Wayfarer van de legendarische brillenproducent Ray-Ban is een zonnebril met een overvloed aan stijl en klasse. In feite is deze RB2132 New Wayfarer een kleinere uitvoering van de beroemde Wayfarer zonnebril. RB2132 New Wayfarer heeft een design dat, net als bij zijn grote broer, jeugdigheid en creativiteit uitademt. De wat kleinere glazen geven het echter een wat mildere uitstraling.

Dit is een zonnebril die past bij iedere gelegenheid. Met de RB2132 New Wayfarer kan het eigenlijk niet fout gaan. En ook op de rode loper wordt de RB2132 New Wayfarer vaak gespot, vaak gedragen door vele Hollywoodsterren. Het was het jaar 1952 toen de originele Ray-Ban Wayfarer het licht zag, en dankzij het vernieuwende design veroverde deze al snel de (mode)wereld. Beroemdheden als James Dean en Marilyn Monroe waren de eerste ambassadeurs voor deze revolutionaire zonnebril. De nieuwe RB2132 New Wayfarer werd in 2006 gelanceerd als een eerbetoon aan de klassieke Ray-Ban Wayfarer.

RB2132 New Wayfarer is uiteraard ook voorzien van zonneglazen die uw ogen op de best mogelijke manier beschermen tegen de zon en diens gevaarlijke Uv-straling. De rechthoekige glazen hebben daarnaast ook een mooie donkere tint. Het klassieke logo van Ray-Ban staat elegant op de zijstukken. Kortom, koop uw RB2132 New Wayfarer hier bij LensWay en krijg de beste service van de branche er gratis bij.

Ray-Ban is het bedrijf dat ´s werelds meest bekende zonnebrillen heeft ontworpen. Eén blik op hun zonnebrillenassortiment is genoeg om te begrijpen waarom Ray-Ban ook wel ”the Kings of cool” wordt genoemd. Beroemde zonnebrillen als de Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zijn een symbool geworden voor tijdloos design. Het gaat hier om zonnebrillen die zoveel meer zijn dan enkel zonnebrillen, ze representeren een algehele levensstijl. Ray-Ban werd al vroeg hét designmerk voor rock- en filmsterren. Legendes als Bob Dylan en Marilyn Monroe toonden zich graag en vaak met een Ray-Ban zonnebril. Wij van LensWay zijn er erg trots op dat we deze zonnebrillen kunnen aanbieden voor zo´n aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor New Wayfarer RB2132-622

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)