Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Wayfarer RB2140-954

Ray-Ban

Ray-Ban Wayfarer RB2140-954
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Wayfarer RB2140-954 thumbnail
 • Wayfarer RB2140-954 thumbnail
 • Wayfarer RB2140-954 thumbnail

Onze prijs:€ 129,00 Adviesprijs:€ 169,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
142 mm
Glasbreedte:
50 mm
Glashoogte:
40 mm
Neusbrug:
22 mm
Zijstukken:
150 mm
Kleur:
Light Tortoise
Kleur van de glazen:
B-15XLT Brown
Glasses Measurements

Meer productinformatie

RB2140 Wayfarer is waarschijnlijk de meest bekende zonnebril op deze wereld.

RB2140 Wayfarer van de legendarische brillenproducent Ray-Ban is de klassieker der klassiekers van alle zonnebrillen. Met de markante voorzijde en de elegant gestylde zijstukken is de RB2140 Wayfarer hét zinnebeeld voor mooi en tijdloos design. Het is het baanbrekende design dat samen met de voorgeschiedenis er voor heeft gezorgd dat de RB2140 Wayfarer is geworden tot het symbool voor jeugdigheid, stijl en creativiteit.

Het was het jaar 1952 toen RB2140 Wayfarer voor het eerst het (zon)licht zag. En al snel werd deze zonnebril een accessoire voor de sterren. RB2140 Wayfarer was ook een soort breekpunt voor materiaal gebruikt voor de productie van zonnebrillen, voor het eerst werden zonnebrillen populair gemaakt van kunststof, in plaats van de daarvoor gebruikte metalen monturen. Met de RB2140 Wayfarer ontwierp Ray-Ban een zonnebril die al 60 jaar lang, iedere dag nieuwe aanbidders wint, jong en oud. De basis van het ontwerp was uiteraard draagcomfort, maar het design maakte deze zonnebril direct speciaal

RB2140 Wayfarer is uiteraard ook voorzien van zonneglazen die uw ogen op de best mogelijke manier beschermen tegen de zon en diens gevaarlijke Uv-straling. De wat traanvormige glazen hebben daarnaast ook een mooie donkere tint. Het klassieke logo van Ray-Ban staat elegant op de zijstukken. Kortom, koop uw RB2140 Wayfarer hier bij LensWay en krijg de beste service van de branche er gratis bij.

Deze editie is verkrijgbaar in een prachtige bruin gemêleerde kleur en kristalgroene glazen. Het klassieke logo van Ray-Ban staat uiteraard stijlvol op de buitenkant van de veren en op de buitenkant van het rechterglas.

Dit model heeft maat M (50).

Ray-Ban is het bedrijf dat ´s werelds meest bekende zonnebrillen heeft ontworpen. Eén blik op hun zonnebrillenassortiment is genoeg om te begrijpen waarom Ray-Ban ook wel ”the Kings of cool” wordt genoemd. Beroemde zonnebrillen als de Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zijn een symbool geworden voor tijdloos design. Het gaat hier om zonnebrillen die zoveel meer zijn dan enkel zonnebrillen, ze representeren een algehele levensstijl. Ray-Ban werd al vroeg hét designmerk voor rock- en filmsterren. Legendes als Bob Dylan en Marilyn Monroe toonden zich graag en vaak met een Ray-Ban zonnebril. Wij van LensWay zijn er erg trots op dat we deze zonnebrillen kunnen aanbieden voor zo´n aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Wayfarer RB2140-954

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)