Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  Aviator Craft RB3422Q-001/51

  Ray-Ban Aviator Craft RB3422Q-001/51
  vertual mirror big image frame mask
  • Aviator Craft RB3422Q-001/51 thumbnail
  • Aviator Craft RB3422Q-001/51 thumbnail
  • Aviator Craft RB3422Q-001/51 thumbnail

  € 165,00

  Afmeting & Specificaties

  Breedte:
  138 mm
  Glasbreedte:
  58 mm
  Glashoogte:
  48 mm
  Neusbrug:
  14 mm
  Zijstukken:
  140 mm
  Kleur:
  Arista/Brown Leather
  Kleur van de glazen:
  Brown Gradient
  Glasses Measurements

  Meer productinformatie

  Een nieuwe exclusieve versie van de klassieke Ray-Ban Outdoorsman. De prachtige details in echt leder en het klassieke design vormen samen een montuur dat pure perfectie uitstraalt. De nieuwe Outdoorsman maakt deel uit van de 'Genuine Leather Craft Collection' van Ray-Ban, waarin iconische modellen een nieuw jasje krijgen met luxueuze lederen details en vakmanschap van topkwaliteit. Alle lederen details worden met de hand gemaakt, zodat elk montuur zijn eigen unieke en authentieke look heeft.

  Deze editie kenmerkt zich door veeruiteinden en een voorkant van prachtig bruin leder, terwijl het montuur zelf goudkleurig is.

  Ray-Ban is het bedrijf dat ´s werelds meest bekende zonnebrillen heeft ontworpen. Eén blik op hun zonnebrillenassortiment is genoeg om te begrijpen waarom Ray-Ban ook wel ”the Kings of cool” wordt genoemd. Beroemde zonnebrillen als de Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zijn een symbool geworden voor tijdloos design. Het gaat hier om zonnebrillen die zoveel meer zijn dan enkel zonnebrillen, ze representeren een algehele levensstijl. Ray-Ban werd al vroeg hét designmerk voor rock- en filmsterren. Legendes als Bob Dylan en Marilyn Monroe toonden zich graag en vaak met een Ray-Ban zonnebril. Wij van LensWay zijn er erg trots op dat we deze zonnebrillen kunnen aanbieden voor zo´n aantrekkelijke prijzen.

  Pasvorm

  Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

  • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
  • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
  • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
  Glasses fit image

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Aviator Craft RB3422Q-001/51

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)

  Hier vindt u alle lenzen

  chooseCity@dd_eyeexams

  Categorie