Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

RB3502-002/61

Ray-Ban

Ray-Ban RB3502-002/61
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • RB3502-002/61 thumbnail
 • RB3502-002/61 thumbnail
 • RB3502-002/61 thumbnail

Onze prijs:€ 129,00 Adviesprijs:€ 198,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
140 mm
Glasbreedte:
61 mm
Glashoogte:
43 mm
Neusbrug:
14 mm
Zijstukken:
135 mm
Kleur:
Black
Glasses Measurements

Meer productinformatie

RB3502 is dankzij de klassieke vormen één van Ray-Ban ’s meest stijlvolle en gesofisticeerde zonnebrillen.

RB3502 van de legendarische brillenproducent Ray-Ban is een zonnebril met een overvloed aan stijl en elegantie. Ray-Ban is het designmerk bekend van meerdere wereldberoemde zonnebrillen. Zo zijn er de Aviator en Wayfarer die Ray-Ban op z´n CV heeft staan, ook wel de ongekroonde koningen van coolheid genoemd. RB3502 is met het stijlvolle design een nieuwe voorbeeld van wat Ray-Ban groot heeft gemaakt.

Dit is een zonnebril van de hoogste klasse wat betreft het draagcomfort en het design. RB3502 lijkt veel op de welbekende Ray-Ban Caravan, wat weer een kleinere versie is van Ray-Ban ’s trendy pilotenmontuur Ray-Ban Aviator. Door de licht afgeronde rechthoekige voorzijde is de RB3502 een zonnebril die geschikt is voor eigenlijk alle gezichtsvormen.

RB3502 heeft een voorzijde van metaal en zijstukken gemaakt van hoogkwalitatief acetaat. Dit is een zonnebril met de perfecte balans tussen draagcomfort en uiterlijke schoonheid. De licht traanvormige glazen geven een fantastische bescherming tegen de zon en diens gevaarlijke Uv-straling. Dit zijn Ray-Ban ’s bekende G-15-glazen die bekend staan voor de goede bescherming van de ogen. Voor ons bij LensWay is de RB3502 een zonnebril die mede door de tijdloze élégance staat voor alles wat Ray-Ban groot heeft gemaakt.

Deze uitgave van de RB3502 komt in een klassiek zwarte uitvoering met groene glazen.

Ray-Ban is het bedrijf dat ´s werelds meest bekende zonnebrillen heeft ontworpen. Eén blik op hun zonnebrillenassortiment is genoeg om te begrijpen waarom Ray-Ban ook wel ”the Kings of cool” wordt genoemd. Beroemde zonnebrillen als de Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zijn een symbool geworden voor tijdloos design. Het gaat hier om zonnebrillen die zoveel meer zijn dan enkel zonnebrillen, ze representeren een algehele levensstijl. Ray-Ban werd al vroeg hét designmerk voor rock- en filmsterren. Legendes als Bob Dylan en Marilyn Monroe toonden zich graag en vaak met een Ray-Ban zonnebril. Wij van LensWay zijn er erg trots op dat we deze zonnebrillen kunnen aanbieden voor zo´n aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor RB3502-002/61

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)