Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

RB4147-710/51

Ray-Ban

Ray-Ban RB4147-710/51
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • RB4147-710/51 thumbnail
 • RB4147-710/51 thumbnail
 • RB4147-710/51 thumbnail

Onze prijs:€ 109,00 Adviesprijs:€ 169,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
146 mm
Glasbreedte:
60 mm
Glashoogte:
46 mm
Neusbrug:
15 mm
Zijstukken:
150 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Light Havana
Kleur van de glazen:
Brown Gradient
Glasses Measurements

Meer productinformatie

RB4147 is nog maar een voorbeeld van een stijlvolle en gesofisticeerde zonnebril van het legendarische designmerk Ray-Ban.

RB4147 van de trendsettende brillenproducent Ray-Ban is een zonnebril helemaal in de trant van dit bedrijf ’s klassieke achtergrond. Dit is een zonnebril die traditioneel vakmanschap combineert met een vormgeving van absolute topklasse. RB4147 staat voor alles wat Ray-Ban groot heeft gemaakt.

Ray-Ban is het bedrijf achter een aantal van de meest klassieke zonnebrillen die er zijn, en op hun CV prijken de namen van beroemde zonnebrillen als Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer. De RB4147 heeft veel gemeen met deze klassieke zonnebrillen, maar bezit toch ook een heel eigen identiteit. De RB4147 heeft een moderner design dan de eerder genoemde voorbeelden, maar bezit dezelfde zelfzekere en krachtvolle uitstraling.

Met de grote ovale glazen en stijlvol gelijnde zijstukken is de RB4147 een zonnebril voor iedere gelegenheid. Het speelt geen rol of u het strand bezoekt of een terrasje pikt in de stad, met de RB4147 heeft u altijd de juiste trendy uitstraling. De grote en elegante glazen passen daarnaast ook bij bijna iedere gezichtsvorm. De RB4147 is gemaakt van een hoogkwalitatieve kunststof die beide draagcomfort en duurzaamheid garandeert.

RB4147 is uiteraard ook voorzien van zonneglazen die uw ogen op de best mogelijke manier beschermen tegen de zon en diens gevaarlijke Uv-straling. De ovale glazen hebben daarnaast ook een mooie donkere tint. Het klassieke logo van Ray-Ban staat elegant op de zijstukken. Kortom, koop uw RB3025 Aviator hier bij LensWay en krijg de beste service van de branche er gratis bij.

Ray-Ban is het bedrijf dat ´s werelds meest bekende zonnebrillen heeft ontworpen. Eén blik op hun zonnebrillenassortiment is genoeg om te begrijpen waarom Ray-Ban ook wel ”the Kings of cool” wordt genoemd. Beroemde zonnebrillen als de Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zijn een symbool geworden voor tijdloos design. Het gaat hier om zonnebrillen die zoveel meer zijn dan enkel zonnebrillen, ze representeren een algehele levensstijl. Ray-Ban werd al vroeg hét designmerk voor rock- en filmsterren. Legendes als Bob Dylan en Marilyn Monroe toonden zich graag en vaak met een Ray-Ban zonnebril. Wij van LensWay zijn er erg trots op dat we deze zonnebrillen kunnen aanbieden voor zo´n aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor RB4147-710/51

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)