Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

ReNu Flight Pack

Silicon Hydrogellenzen - Bausch & Lomb

ReNu Flight Pack
  • ReNu Flight Pack thumbnail

€ 7,30

Specificaties

Fabrikant
Bausch & Lomb
Lenstype
Silicon Hydrogellenzen
Verpakking
ReNu Flight Pack 2x 60 ml lenzenvloeistof, 2 lenshouders, 1 doorzichtige zip lock bag en 1 brochure.
Inhoud
Poloxamine 1% (niet ionische substantie), natriumboraat, borzuur (pH-neutraal), natriumchloride (zoutneutraal), polyaminopropyl biguanide (DymedTM)0,00005% (desinfekterende en conserverende substantie) EDTA 1.0 mg (calcium oplossing)
Houdbaarheid geopende verpakking
3 maanden
Etui inbegrepen
Ja

Meer productinformatie

ReNu Flight Pack is een pakket met lensvloeistof dat is aangepast om mee te nemen aan boord van een vliegtuig. ReNu Flight Pack is speciaal aangepast om aan de internationale regelgeving te voldoen en kan dus worden meegenomen aan boord van het vliegtuig.

Een geopende verpakking moet binnen 3 maanden worden gebruikt. Daarna moet overgebleven vloeistof worden weggegooid. Volg altijd de aanbevelingen voor gebruik en behandeling die uw opticien u geeft.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor ReNu Flight Pack

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)