Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

ReNu Multi-Purpose

Lenzenvloeistof - Bausch & Lomb

ReNu Multi-Purpose
  • ReNu Multi-Purpose thumbnail

€ 3,50

Gemiddeld resultaat: 5.0 / 5 (1 beoordelingen)

Specificaties

Fabrikant
Bausch & Lomb
Lenstype
Lenzenvloeistof
Verpakking
60, 120, 240, 360 ml
Conserveermiddel
DymedTM
Inhoud
Poloxamine 1% (oppervlaktereinigende stof), natriumboraat, boorzuur (pH-balans), natrium chloride (zoutbalans), polyaminopropyl biguanide, DymedTM 0,00005% (desinfecerend en conserveermiddel), EDTA 1.0mg (lost calciumaanslag op)
Houdbaarheid geopende verpakking
3 maanden
Etui inbegrepen
Ja, alle behalve 240 ml

Meer productinformatie

ReNu Multi-Purpose is een lensvloeistof die kan worden gebruikt om contactlenzen te spoelen, te bewaren en te desinfecteren. ReNu Multi-Purpose lost de aanslag van proteïnen en lipiden op en verwijdert micro-organismen van de lenzen.

Een geopende verpakking moet binnen 3 maanden worden gebruikt. Daarna moet overgebleven vloeistof worden weggegooid. Volg altijd de aanbevelingen voor gebruik en behandeling die uw opticien u geeft.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor ReNu Multi-Purpose

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(1 beoordelingen)

5.0
1

Hele fijne lensvloeistof voor een leuke prijs. De vloeistof is zacht en prettig voor je ogen, ik merk echt een positief verschil met mijn vorige merk. Ik heb deze vloeistof zomaar eens geprobeerd ipv een duurder/bekender merk vloeistof en ben hierover heel enthousiast.