Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Runaways Brown

Le Specs

Le Specs Runaways Brown
vertual mirror big image frame mask
Le Specs
 • Runaways Brown thumbnail
 • Runaways Brown thumbnail
 • Runaways Brown thumbnail

Onze prijs:€ 55,00 Adviesprijs:€ 60,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
142 mm
Glasbreedte:
49 mm
Glashoogte:
44 mm
Neusbrug:
22 mm
Zijstukken:
150 mm
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Tortoise
Kleur van de glazen:
Smoke grad
Glasses Measurements

Meer productinformatie

Le Specs Runaways is door het gewaagde oversized design één van Le Specs meest vrolijke zonnebrillen.

Le Specs Runaways is het zoveelste bewijs dat het Australische modebedrijf Le Specs een enorm talent heeft als het gaat om het ontwerpen van mooie en trendy zonnebrillen. Met het imposante design is Le Specs Runaways een prima keuze voor wie graag in the picture staat. De mooie oversized vormen maken Le Specs Runaways een echte eyecatcher. Le Specs is een bedrijf dat we associëren met vernieuwend design en innovatief vormgegeven zonnebrillen, en Le Specs Runaways is een perfect voorbeeld hiervan.

Met Runaways slaagt Le Specs erin om een zonnebril te produceren die erg levendig en trendy aanvoelt. Le Specs Runaways is geheel gemaakt van acetaat en heeft daarmee een stevige constructie. De grote voorzijde met de markante hoeken geven het montuur een charmante en feminiene uitstaling. De neusbrug is breed en zorgt ervoor dat Le Specs Runaways aangenaam op de neus zit. De mooi ontworpen zijstukken zijn voorzien van het logo van Le Specs.

Le Specs Runaways is de zonnebril voor wie modebewust is en alleen genoegen neemt met het beste. Genoemd naar de bekende rockgroep uit de seventies met dezelfde naam, is dit een zonnebril met een onvervalst rebels karakter. Le Specs Runaways doet ons ook denken aan de glamourstijl van filmsterren uit de jaren ’50 en ’60. Volgens ons van LensWay is deze Le Specs Runaways één van de meest elegante zonnebrillen van dit jaar.

Deze uitgave van Le Specs Runaways komt in een fraai bruingemêleerde uitvoering met goudgekleurde details. De zonneglazen zijn grijsgekleurd.

Le Specs was het modehuis dat in de jaren ´80 synoniem was met het begrip ‘Euro Chic’ en hippe zonnebrillen produceerde die door iedereen werden gedragen op de stranden, vooral in Australië. Via deze populaire zonnebrillen, en de wat boude ‘slogan ’Le Specs, Le Tough’ werd de naam Le Specs al snel bekend in brede kring. Maar een aantal jaren later verdween Le Specs van de markt, om pas 20 jaar later in het jaar 2006 een comeback te maken. En dit wederom met groot succes. Le Specs is opnieuw een naam waar rekening mee moet worden gehouden, vanwege het vernieuwende design en vanwege de innovatieve zonnebrillen.

Le Specs ontwerpt zonnebrillen voor modebewuste mensen die een unieke stijl zoeken, mensen die een zonnebril zoeken als expressie van hun persoonlijkheid. Le Specs zonnebrillen zijn daarnaast zo goedkoop dat de luxe van meerdere zonnebrillen geen luxe meer is. Voor alle zonnebrillen van het merk Le Specs geldt dat ze een jeugdige en frisse uitstraling hebben. Le Specs maakt zonnebrillen voor hem en voor haar, en zonnebrillen die passen op zowel het strand als op een festival of gewoon op een terrasje.

Het logo van Le Specs met de kleuren van de Franse vlag is opnieuw een keurmerk voor de meest trendy zonnebrillen op de markt. Le Specs neemt vaak klassieke bestaande vormen als uitgangspunt en tovert deze om tot een zonnebril met een eigen stijl. Met dit als fundament heeft Le Specs een positie verworven als marktleider van trendy zonnebrillen met een fantastisch mooi design.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Runaways Brown

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)