Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Sensitive Eyes

Lenzenvloiestof - Bausch & Lomb

Sensitive Eyes
  • Sensitive Eyes thumbnail

€ 4,50

Specificaties

Fabrikant
Bausch & Lomb
Lenstype
Lenzenvloiestof
Verpakking
240ml, 355ml
Conserveermiddel
DYMED
Inhoud
Een steriele, isotone, gebufferde vloeistof met boorzuur, natrium boraat, potassium chloride, natrium chloride, geconserveerd met DYMED™ (polyaminopropyl biguanide) (0.00003%) en edetate disodium.
Houdbaarheid geopende verpakking
6 maanden
Etui inbegrepen
Nee

Meer productinformatie

Sensitive Eyes Saline is een zoutoplossing van Bausch & Lomb waarmee u uw contactlenzen spoelt direct voor het gebruik.

Sensitive Eyes Saline Zoutoplossing van het Amerikaanse Bausch & Lomb is een natuurlijk hulpmiddel bij het schoonmaken van lenzen, ook voor wie gebruik maakt van lenzenvloeistoffen op basis van peroxide. Deze voordelige zoutoplossing dient als spoelmiddel voor zachte contactlenzen. Sensitive Eyes Saline is namelijk een steriele, isotone (gebufferde) zoutoplossing met het unieke desinfecteringsmiddel DYMED. Dit resulteert in een milde zoutoplossing die pH-neutraal is, en daarmee tevens geschikt is voor gevoelige ogen.

Dankzij de voordelige prijs is Sensitive Eyes Saline Zoutoplossing een goed hulpmiddel bij het schoon en comfortabel houden van zachte lenzen. Sensitive Eyes Saline bevat ook kalium, een natuurlijk middel in de traanfilm.

Let wel dat Sensitive Eyes Saline Zoutoplossing een spoelmiddel is voor contactlenzen, en geen lenzevloeistof voor het bewaren of desinfecteren. Gebruiksaanwijzing:

Was altijd eerst uw handen voordat u uw lenzen of ogen aanraakt. Raak de top van de fles niet aan met de vingers of oog, hierdoor kan de vloeistof bederven. Sluit de fles na gebruik goed af. Gooi 6 maanden na opening de resterende vloeistof weg.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Sensitive Eyes

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)