Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

Solo Care Aqua

Lenzenvloeistof - Alcon

Solo Care Aqua
  • Solo Care Aqua thumbnail

€ 9,50

Gemiddeld resultaat: 5.0 / 5 (1 beoordelingen)

Specificaties

Fabrikant
Alcon
Lenstype
Lenzenvloeistof
Verpakking
360 ml
Conserveermiddel
Ja, polyhexanide 0.0001%.
Inhoud
Een isotonische watergebasseerde antimikrobiele/antibakterieele vloeistof. Aktieve bestandsdelen polyhexanide 0.0001% en conserveringsmiddel, Hydrolock (dexpanthenol og sorbitol), natriumfosfaat, Tromethamine, poloxamer 407 en dinatrium edetaat.
Etui inbegrepen
Ja

Meer productinformatie

Solo Care Aqua is een lenzenvloeistof voor snelle reiniging en hantering. Solo Care Aqua is geschikt voor reiniging, spoeling, desinfectie, en het bewaren van zachte lenzen. De vloeistof verwijdert proteïnes en voorkomt dat lenzen uitdrogen. Bij iedere flacon wordt een speciale lenshouder geleverd, die de groei van bacterieën tegengaat.

Vloeistof kan op verschillende manieren gebruikt worden: Alternatief 1: lenzen gedurende 10 sec. reinigen met de vloeistof, daarna lenzen gedurende 10 seconden afspoelen met de vloeistof, waarna de lenzen in een lenshouder met verse vloeistof 5 min. laten rusten. Alternatief 2: Lenzen in de lenshouder plaatsen en minstens 4 uur laten rusten.

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Solo Care Aqua

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(1 beoordelingen)

5.0
1

Ik had met andere lenzenvloeistof snel droge ogen, sinds ik Solo Care Aqua gebruik heb ik daar geen last meer van.