Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Welkom terug bij LensWay !

  Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

  • Sla recepten op
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Bestelhistorie
  • Favorieten
  • Wijzig gegevens
  • Herhaal bestelling

  Solo Care Soft

  Lenzenvloeistof - Menicon

  Solo Care Soft
  • Solo Care Soft thumbnail

  € 9,50

  Specificaties

  Fabrikant
  Menicon
  Lenstype
  Lenzenvloeistof
  Verpakking
  360 ml
  Conserveermiddel
  Ja
  Inhoud
  Een isotone op water gebaseerde oplossing, inhoud: polyhexanide 0.0001% (actieve stof en conserveermiddel), natriumchloride, poloxamer 407, dinatriumhydrogeen fosfaat, dinatriumedelaat, natriumhydrogenfosfaat. Bevat geen chloorhexidine of thiomersal.
  Houdbaarheid geopende verpakking
  3 maanden
  Etui inbegrepen
  Ja

  Meer productinformatie

  Solo Care Soft is een lenzenvloeistof die gebruikt kan worden voor het snel reinigen en hanteren van zachte contactlenzen. De vloeistof verwijdert proteïnen en voorkomt dat de lenzen uitdrogen. Een antibacteriële etui die de groei van bacteriën tegengaat is inbegrepen.

  Lenzen gedurende 10 sec. reinigen met de vloeistof, daarna lenzen gedurende 10 seconden afspoelen met de vloeistof, waarna de lenzen in een lenshouder met verse vloeistof 5 min. laten rusten.

  Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor Solo Care Soft

  Geef uw cijfer (1-5) * 

  Geef uw cijfer (1-5)

  Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

  Productrecensies

  (0 beoordelingen)