Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

The Prince-Matte Black

Le Specs

Le Specs The Prince-Matte Black
vertual mirror big image frame mask
Le Specs
 • The Prince-Matte Black thumbnail
 • The Prince-Matte Black thumbnail
 • The Prince-Matte Black thumbnail

Onze prijs:€ 79,90 Adviesprijs:€ 75,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
140 mm
Glasbreedte:
57 mm
Glashoogte:
53 mm
Neusbrug:
18 mm
Zijstukken:
145 mm
Materiaal:
Metaal
Kleur:
Matte Black
Kleur van de glazen:
Smoke Mono
Glasses Measurements

Meer productinformatie

De Le Specs The Prince van de Australische trendsetter Le Specs is een stijlvolle en klassieke pilotenbril. Le Specs laat wederom zien hoe een stijlvolle en moderne zonnebril eruit hoort te zien. De Le Specs The Prince is de belichaming van alles waar het merk Le Specs voor staat. Deze modieuze zonnebril zal mede door zijn elegantie bij velen in de smaak vallen.

De Le Specs The Prince ziet er op het eerste gezicht misschien uit als een doorsnee pilotenbril, maar schijn bedriegt. De bril heeft een aantal bijzonder coole eigenschappen. De platte glazen en verende scharnieren zorgen voor het ultieme comfort. Natuurlijk beschermen de glazen tegen de gevaarlijke UV-straling van de zon.

Deze zwarte uitvoering van The Prince heeft een matte finish die de grijskleurige glazen en chique uitstraling extra benadrukken.

Le Specs was het modehuis dat in de jaren ´80 synoniem was met het begrip ‘Euro Chic’ en hippe zonnebrillen produceerde die door iedereen werden gedragen op de stranden, vooral in Australië. Via deze populaire zonnebrillen, en de wat boude ‘slogan ’Le Specs, Le Tough’ werd de naam Le Specs al snel bekend in brede kring. Maar een aantal jaren later verdween Le Specs van de markt, om pas 20 jaar later in het jaar 2006 een comeback te maken. En dit wederom met groot succes. Le Specs is opnieuw een naam waar rekening mee moet worden gehouden, vanwege het vernieuwende design en vanwege de innovatieve zonnebrillen.

Le Specs ontwerpt zonnebrillen voor modebewuste mensen die een unieke stijl zoeken, mensen die een zonnebril zoeken als expressie van hun persoonlijkheid. Le Specs zonnebrillen zijn daarnaast zo goedkoop dat de luxe van meerdere zonnebrillen geen luxe meer is. Voor alle zonnebrillen van het merk Le Specs geldt dat ze een jeugdige en frisse uitstraling hebben. Le Specs maakt zonnebrillen voor hem en voor haar, en zonnebrillen die passen op zowel het strand als op een festival of gewoon op een terrasje.

Het logo van Le Specs met de kleuren van de Franse vlag is opnieuw een keurmerk voor de meest trendy zonnebrillen op de markt. Le Specs neemt vaak klassieke bestaande vormen als uitgangspunt en tovert deze om tot een zonnebril met een eigen stijl. Met dit als fundament heeft Le Specs een positie verworven als marktleider van trendy zonnebrillen met een fantastisch mooi design.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor The Prince-Matte Black

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)