Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

VE4218B-GB1 11

Versace

Outlet
Versace VE4218B-GB1 11
vertual mirror big image frame mask
Versace
 • VE4218B-GB1 11 thumbnail
 • VE4218B-GB1 11 thumbnail
 • VE4218B-GB1 11 thumbnail

Onze prijs:€ 165,00€ 115,50 Adviesprijs:€ 228,00

De afgeprijsde producten in onze Outlet zijn niet te combineren met overige aanbiedingen en kortingen.

Afmeting & Specificaties

Breedte:
135 mm
Glasbreedte:
58 mm
Glashoogte:
45 mm
Neusbrug:
15 mm
Zijstukken:
130 mm
Glasses Measurements

Meer productinformatie

VE4218B is door het wonderschone uiterlijk nog een zonnebril van Versace met een uitstraling van pure élégance.

De VE4218B van het Italiaanse modehuis Versace is een zonnebril die alles biedt dat men verwacht van dit beroemde designmerk. Versace is een naam die we al gauw associëren met de glitter en glamour van de filmwereld. Hun zonnebrillen worden gekenmerkt door elegante vormen en een overvloed aan luxe. De VE4218B is hierop geen uitzondering. Met de grote ovale glazen en stijlvol ontworpen zijstukken heeft de VE4218B een design geschikt voor alle gezichtsvormen. De mooie glazen beschermen uiteraard ook uw ogen tegen de zon en diens gevaarlijke Uv-straling.

Als vertrouwd heeft Versace de VE4218B opgesierd met een aantal exclusieve details. De slanke zijstukken zijn versierd met strass-stenen rond het klassieke logo van Versace, de Medusa. De VE4218B wordt getypeerd door een exclusieve materiaalkeuze, met een combinatie van Versace ?s fingerspitzengefühl om trendy en modieuze zonnebrillen te produceren. Voor ons bij LensWay is de VE4218B een zonnebril die velen zal aanspreken vanwege de luxueuze élégance.

Het Italiaanse modehuis Versace dat werd opgericht in 1978 door Gianni Versace, is één van ’s werelds grootste naam in de modewereld. Zonnebrillen met de naam Versace combineren altijd ouderwets vakmanschap met exclusief en trendy design. Zonnebrillen van Versace zijn ook altijd de favoriete keuze geweest voor filmsterren en andere mensen in de spotlight. Versace ’s zonnebrillencollectie heeft dezelfde keurmerken als hun kledinglijn, oog voor detail en een charismatische uitstraling. Versace is een naam die over de gehele wereld synoniem is aan glamour, luxe en élégance. Wij hier van LensWay zijn er trots op om u zonnebrillen te kunnen aanbieden van Versace tegen erg aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor VE4218B-GB1 11

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)