Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

VE4237B-944 13

Versace

Versace VE4237B-944 13
vertual mirror big image frame mask
Versace
 • VE4237B-944 13 thumbnail
 • VE4237B-944 13 thumbnail
 • VE4237B-944 13 thumbnail

Onze prijs:€ 219,00 Adviesprijs:€ 228,00

Afmeting & Specificaties

Breedte:
140 mm
Glasbreedte:
58 mm
Glashoogte:
48 mm
Neusbrug:
18 mm
Zijstukken:
130 mm
Kleur:
Havana
Kleur van de glazen:
Brown Gradient
Glasses Measurements

Meer productinformatie

VE4237B is door de elegante vormen en luxueuze versieringen één van Versace 's meest glamoureuze zonnebrillen.

De VE4237B van het Italiaanse modehuis Versace is een zonnebril met een ouderwets chique uitstraling. Versace is een naam die we vaak associëren met Hollywoodsterren en/of een luxueuze levensstijl. De VE4237B heeft tevens een design dat speciaal ontworpen lijkt voor een strandparty in Saint-Tropez of een ander luxe vakantieoord.

D e grote ronde glazen geven de VE4237B een stijlvolle uitstraling. En de elegant vormgegeven zijstukken zijn een combinatie van slim design met kundig vakmanschap. Deze zonnebril is even mooi in het aanzien als comfortabel in het dragen. De zijstukken zijn versierd met het klassieke logo van Versace, in een cirkel van strass-stenen en met een gestreept patroon.

VE4237B is uiteraard ook voorzien van glazen die u ogen optimaal beschermen tegen de zon en diens gevaarlijke Uv-straling. Deze zonnebril mist kortom niets. Voor ons van LensWay is de VE4237B een zonnebril die dankzij het elegante design velen zal aanspreken.

Deze uitgave van de VE4237 komt in een bruingemêleerde uitvoering met goudgekleurde versieringen. De glazen hebben een mooie bruine tint.

Het Italiaanse modehuis Versace dat werd opgericht in 1978 door Gianni Versace, is één van ’s werelds grootste naam in de modewereld. Zonnebrillen met de naam Versace combineren altijd ouderwets vakmanschap met exclusief en trendy design. Zonnebrillen van Versace zijn ook altijd de favoriete keuze geweest voor filmsterren en andere mensen in de spotlight. Versace ’s zonnebrillencollectie heeft dezelfde keurmerken als hun kledinglijn, oog voor detail en een charismatische uitstraling. Versace is een naam die over de gehele wereld synoniem is aan glamour, luxe en élégance. Wij hier van LensWay zijn er trots op om u zonnebrillen te kunnen aanbieden van Versace tegen erg aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor VE4237B-944 13

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)