Verouderde browser
U gebruikt een verouderde browser die deze pagina niet ondersteunt. Upgrade uw browser naar een modernere versie, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ontdek de vele voordelen van Mijn account!

 • Sla recepten op
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Bestelhistorie
 • Favorieten
 • Wijzig gegevens
 • Herhaal bestelling

Welkom terug! Laatst bestelde producten

VE4241B-993 8E

Versace

Outlet
Versace VE4241B-993 8E
vertual mirror big image frame mask
Versace
 • VE4241B-993 8E thumbnail
 • VE4241B-993 8E thumbnail
 • VE4241B-993 8E thumbnail

Onze prijs:€ 165,00€ 115,50 Adviesprijs:€ 228,00

De afgeprijsde producten in onze Outlet zijn niet te combineren met overige aanbiedingen en kortingen.

Afmeting & Specificaties

Breedte:
140 mm
Glasbreedte:
58 mm
Glashoogte:
50 mm
Neusbrug:
17 mm
Zijstukken:
135 mm
Glasses Measurements

Meer productinformatie

De VE4241B is nog een topper in de categorie extravagante en glamoureuze zonnebrillen van Versace.

De VE4241B van het Italiaanse modehuis Versace heeft een design dat werkelijke top is. Dit is een zonnebril met alle luxueuze eigenschappen die we kennen van dit beroemde designmerk. En niet te vergeten dat Versace vele aanhangers heeft bij filmsterren en andere celebraties. Ieder keer dat u beelden ziet van de rode loper uit Cannes en Hollywood is de kans groot dat de betreffende persoon een zonnebril van Versace draagt.

VE4214B bezit dé sterrenglans die Versace zo geliefd maakt op de rode loper. Dit is een zonnebril waarmee u opvalt deze zomer. Zoals u gewoon bent van Versace is deze zonnebril voorzien van een aantal elegante details. De zijstukken worden opgesierd door strass-stenen en het klassieke logo van Versace. De VE4214B is uiteraard voorzien van glazen die u ogen optimaal beschermen tegen de zon en diens gevaarlijke Uv-straling. Kortom, bestel uw VE4214B hier bij LensWay en krijg de beste service van de branche er gratis bij.

Deze uitgave van de VE4241 komt in een uitvoering met transparant groene details, en zilverkleurige versieringen. De glazen zijn mooi groen getint

Het Italiaanse modehuis Versace dat werd opgericht in 1978 door Gianni Versace, is één van ’s werelds grootste naam in de modewereld. Zonnebrillen met de naam Versace combineren altijd ouderwets vakmanschap met exclusief en trendy design. Zonnebrillen van Versace zijn ook altijd de favoriete keuze geweest voor filmsterren en andere mensen in de spotlight. Versace ’s zonnebrillencollectie heeft dezelfde keurmerken als hun kledinglijn, oog voor detail en een charismatische uitstraling. Versace is een naam die over de gehele wereld synoniem is aan glamour, luxe en élégance. Wij hier van LensWay zijn er trots op om u zonnebrillen te kunnen aanbieden van Versace tegen erg aantrekkelijke prijzen.

Pasvorm

Ga zo te werk om een montuur te kiezen dat perfect bij u past:

 • Meet de breedte van het montuur Begin met het meten van de breedte van het montuur (van pootje tot pootje) van uw huidige bril. Dit geeft u een indicatie van welke maat van montuur geschikt is voor u.
 • Sorteer de monturen op formaat Alle brilmonturen op onze website zijn onderverdeeld in 3 maten: Small (breedte minder dan 128 mm), Medium (breedte tussen 128-137 mm) en Large (breedte meer dan 137 mm).
 • Noteer de afmetingen van het montuur Kijk aan de binnenkant van de pootjes/zijstukken voor specifieke afmetingen. Deze maten kunt u vergelijken met de afmetingen en specificaties die staan vermeld bij ieder montuur op onze website.
Glasses fit image

Schrijf een commentaar en geef een cijfer voor VE4241B-993 8E

Geef uw cijfer (1-5) * 

Geef uw cijfer (1-5)

Uw beoordeling zal worden gepubliceerd met uw voornaam en de eerste letter van uw achternaam, maar er zal verder geen informatie te zien zijn die aan u gekoppeld is. Het is niet toegestaan om contactgegevens bij te voegen in uw commentaar of materiaal dat aanstootgevend kan zijn. Het is tevens niet toegestaan om links in te voegen of verwijzingen.

Productrecensies

(0 beoordelingen)